Εξοργισμένος ο Άδωνις με τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν «άλλον» αρχηγό από εκείνον!

7.12.2015

Εξοργισμένος εμφανίστηκε ο  υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης  αναφορικά με τις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας ασκώντας δριμεία επίθεση σε όσους τις καλλιεργούν και κάνοντας λόγο για διάφορους κύκλους που θέλουν να επιβάλλουν αρχηγό στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ο κ. Γεωργιάδης σε ανακοίνωσή του αναρωτιέται μάλιστα μήπως εξυπηρετούν τα συμφέροντα του κ. Τσίπρα που θέλει μια διαλυμένη Νέα Δημοκρατία.

Η δήλωση του κ. Γεωργιάδη

«Το αδιάβλητο της διαδικασίας των εσωκομματικών μας εκλογών δεν έχει να κάνει μόνο με την εταιρεία που θα επιλέξουμε να τις κάνει. Αλλά έχει να κάνει με την αποτροπή των διαφόρων κύκλων που για τους δικούς τους λόγους θέλουν να επιβάλλουν αρχηγό στη Νέα Δημοκρατία. Τις περασμένες ημέρες δημοσιεύτηκαν δύο δήθεν δημοσκοπήσεις από δύο εταιρείες που δεν είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, που δεν ανήκουν στην ESOMAR και άρα δεν έχουν το δικαίωμα εκ του νόμου να διενεργούν δημοσκοπήσεις και δεν έχουν το δικαίωμα τα μέσα να τις παρουσιάζουν ως δημοσκοπήσεις. Καλώ και τους τρεις άλλους συνυποψηφίους μου από κοινού να ψάξουμε να βρούμε ποια είναι αυτά τα κέντρα που θέλουν να χειραγωγήσουν το εκλογικό σώμα της Νέας Δημοκρατίας και για ποιο λόγο. Μήπως εξυπηρετούν τα συμφέροντα του κ. Τσίπρα που θέλει μια διαλυμένη Νέα Δημοκρατία; Και οι τέσσερις μια γροθιά, πρέπει να ψάξουμε ποιος έστησε αυτήν την απάτη».