Επέτειος γάμου με απρόοπτα για τον Βουτσά

Επεισοδιακή γαμήλια επέτειος για τον Κώστα Βουτσά και την Αλίκη Κατσαβού. Το ζευγάρι, που συμπλήρωσε προχθές δύο χρόνια έγγαμου βίου, ντύθηκε, στολίστηκε και μαζί με τον μικρό Φοίβο ξεκίνησαν με ταξί για το στούντιο της εκπομπής «Celebrity game night», όπου είχαν προγραμματισμένο γύρισμα με τον Θοδωρή Αθερίδη.

Στην πορεία, ωστόσο, ο προορισμός τους άλλαξε και, αντί για το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, πήραν… σβάρνα φαρμακεία και νοσοκομεία!

Η είδηση ότι ο αγαπημένος ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα το βράδυ της Τρίτης από το στούντιο της εκπομπής στον Ευαγγελισμό έκανε χθες το πρωί τον γύρο του διαδικτύου. Η αλήθεια σχετικά με την περιπέτεια υγείας του Κώστα Βουτσά, την οποία φέρνει σήμερα στο φως η «Espresso», είναι κάπως διαφορετική. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, δεν έφτασε ποτέ με την Αλίκη και τον γιο τους στο στούντιο του «Celebrity game night».

Λίγο αφού μπήκαν στο ταξί, ο Κώστας έπαθε ρινορραγία και κάπως έτσι άρχισαν οι στάσεις: πρώτα σε ένα φαρμακείο, όπου αγόρασαν μια αντιπηκτική αλοιφή, την οποία ο ηθοποιός χρησιμοποιεί συχνά.

Η ρινορραγία δεν σταμάτησε κι έτσι η Αλίκη ζήτησε από τον οδηγό του ταξί να κάνουν μια στάση στο πλησιέστερο νοσοκομείο, τον Ευαγγελισμό, για να τον δει γιατρός. Ο Ευαγγελισμός δεν εφημέρευε κι έτσι πήγαν στο Λαϊκό. Προηγουμένως βέβαια είχαν ακυρώσει τηλεφωνικά την παρουσία τους στο γύρισμα του «Celebrity game night».

Φτάνοντας στο Λαϊκό η ρινορραγία του πρωταγωνιστή είχε πλέον σταματήσει. Παρ’ όλα αυτά, αφού εφημέρευε, η Αλίκη επέμεινε να κατέβουν για να τον εξετάσει ωτορινολαρυγγολόγος. Ασθενείς και νοσηλευτές που αναγνώρισαν τον ηθοποιό άρχισαν να του μιλάνε και να βγάζουν selfie μαζί του μέχρι που εκείνος κουράστηκε από την ταλαιπωρία που είχε υποστεί και ζήτησε από την Αλίκη να γυρίσουν στο σπίτι τους.

Τη μέρα αυτή αλλιώς τη σχεδίαζαν κι αλλιώς τους προέκυψε τελικά. Σε καμιά περίπτωση πάντως δεν ήθελαν να την περάσουν πηγαίνοντας από νοσοκομείο σε νοσοκομείο. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε χθες με τον Κώστα Βουτσά ήταν μια χαρά και με το γνωστό χιούμορ του σχολίασε τα γεγονότα: «Επειδή είχα πολύ αίμα, πήγα σε δύο νοσοκομεία να δώσω, στον Ευαγγελισμό και στο Λαϊκό. Δεν μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο εσπευσμένα, όπως κυκλοφόρησε χθες. Είμαι μια χαρά».