Επίθεση Αν. Λοβέρδου σε Πρ. Παυλόπουλο για το ασφαλιστικό

25.11.2015

Πόλεμος μεταξύ Συνταγματολόγων για το ασφαλιστικό. Ο Αν. Λοβέρδος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Πρ.  Παυλόπουλο για δηλώσεις του σχετικά με το ασφαλιστικό.

«Έκανε ένα πολύ μεγάλο λάθος. Αναμείχθηκε στη πολιτική, διατυπώνοντας μάλιστα μια παράδοξη για τον ίδιο και για την αλήθεια άποψη, ότι το ασφαλιστικό της χώρας υποφέρει λόγω του PSI», ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Λοβέρδος.

Η άποψη αυτή του Προέδρου της Δημοκρατίας, τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αποτελεί άσκηση λειτουργίας αντίθετη με το Σύνταγμα, καθώς «δεν του επιτρέπεται να αναμιγνύεται στη πολιτική», ενώ σημειώνει ακόμη ότι πρόκειται για αντίφαση, καθώς ο κ. Παυλόπουλος έχει ψηφίσει το PSI, όπως είπε.

Ακόμη, ο κ. Λοβέρδος ανέφερε ότι τα στοιχεία διαψεύδουν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς το πρόβλημα των ασφαλιστικών ταμείων έχει κυρίως σχέση με την κρίση και την ύφεση και όχι με το PSI.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, καταλήγει ο κ. Λοβέρδος, σε αυτές τις συνθήκες έντονης κρίσης πρέπει να εκμαιεύει την ενότητα και δεν πρέπει να ταυτίζεται με πολιτικά κόμματα.