Επίθεση Νεφελούδη κατά του κινήματος «Παραιτηθείτε»

13.6.2016

Επίθεση στο κίνημα «Παραιτηθείτε» εξαπολύει μέσω Facebook ο γ.γ τους υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης, αναφερόμενος με απίστευτους χαρακτηρισμούς προς τους ανθρώπους που συμμετέχουν στο κίνημα.

Είναι ο σεβασμός στην αντίθετη άποψη και τη δημοκρατία. Μόνο που κάποιοι στη ΣΥΡΙΖΑ έχουν κοντή μνήμη και ξεχνούν τα έργα και τις ημέρες του 2008 όταν έκαψαν την Αθήνα μια χούφτα «δήθεν προοδευτικών» νεοελλήνων. Είναι προφανές ότι όποιος είναι απέναντι σε αυτούς που οδήγησαν τη χώρα στη μεγαλύτερη φτωχοποίηση μετά το ’22 είναι υβριστής. Νεοφανής άποψη προοδευτικής απόκλισης.

«Αγαπητοί μου φίλοι, βλέπω ότι όλοι ασχολείστε με τους ‪ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ, δεν αξίζει τον κόπο. Όταν χρειάστηκε να ασχοληθούμε, μιλώ για πέρσι τον Ιούλιο, πήραν το μάθημα τους. Θα έχει πλάκα στο Σύνταγμα την Τετάρτη, κολλαγόνα, Τζημέριες υστερίες, ανεγκέφαλοι “συγγραφείς” , κοινώς υβρεολόγοι και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, θα κάνουν ένα σόου με σύνθημα, “φέρτε πίσω αυτά που σας φάγαμε”, σημειώνει ο κ. Νεφελούδης και προσθέτει:

«Μην χολοσκάτε, αν τους μισούς από αυτούς τους γυρίσει κανείς ανάποδα, θα πεταχτεί από τις τσέπες τους το μισό χρέος της χώρας. Άντε και καλή διασκέδαση και προσοχή στα καλσόν».