Επίθεση στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας: Η στιγμή που οπλίζει ο δράστης-Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Ένα, νέο βίντεο ντοκουμέντο από την ένοπλη συμπλοκή στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, που είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας 32χρονος και να συλληφθούν τέσσερις από τους δράστες φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου εξιχνιάστηκε από τις αστυνομικές αρχές οι οποίες κάνουν λόγο για οπαδικές διαφορές. Όπως φαίνεται στο νέο βίντεο διάρκειας  37 δευτερολέπτων που εξασφάλισέ το newsit.gr, οι τέσσερις δράστες με γρήγορο βηματισμό πλησιάζουν το άτομο που έχουν στοχοποιήσει.

Ο τρίτος κατά σειρά ανοίγει το  φερμουάρ από ένα  τσαντάκι που φοράει και μέσα από αυτό βγάζει το περίστροφο. Το οπλίζει και μαζί με τους συνεργούς δευτερόλεπτα αργότερα θα βρεθούν τετ α τετ με τον άνδρα όπου έχουν διαφορές. Αφού τον ρίχνουν στο έδαφος, θα αρχίσουν να τον χτυπούν, ενώ ο άνθρωπος που πριν λίγα δευτερόλεπτα είχε… σπρώξει  τη σφαίρα στη θαλάμη του όπλου του, θα τον πυροβολήσει.

Κι όλα αυτά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, ενώ οι δείκτες έδειχναν τέσσερις και μισή το μεσημέρι και από το σημείο περνούσαν αυτοκίνητα και δεκάδες περαστικοί.