Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο Β. Λεβέντης

16.2.2016

Ανοίκεια επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Πρ. Παυλόπουλο  εξαπέλυσε ο ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης λέγοντας ότι «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στρέφει τα πυρά εναντίον των ξένων για να γίνει ευχάριστος».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Παυλόπουλου ότι «ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλα μέτρα», ο κ. Λεβέντης, μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1» διερωτήθηκε: «Που ήταν ο κ. Παυλόπουλος όταν η χώρα πτώχευε; Τι έκανε για να προλάβει το κακό;».

Και συνέχισε: «Για να γίνει ευχάριστος στρέφει τα πυρά εναντίον των ξένων ενώ τον κατηγόρησε για τη μονιμοποίηση χιλιάδων συμβασιούχων επί της υπουργίας του».

Ζήτησε δε άμεσα σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών για το ασφαλιστικό και τα εργασιακά.

Ο κ. Λεβέντης έκανε λόγο για «χούντα» αναφερόμενος στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών και υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση παραβίασε το Σύνταγμα και έκανε μια τρύπα στο νερό με την συγκεκριμένη ρύθμιση για τις άδειες ενώ διατύπωσε ενστάσεις για το διαγωνισμό που θα προκηρυχθεί».

«Να μην κλείσουν οι υπάρχοντες τηλεοπτικοί σταθμοί», επανέλαβε και τάχθηκε για μία ακόμη φορά υπέρ της σύστασης οικουμενικής κυβέρνησης.