Επίσκεψη της Εύης Χριστοφιλοπούλου στο Δήμαρχο Ωρωπού Γιώργο Γιασημάκη

Το Δήμαρχο Ωρωπού Γιώργο Γιασημάκη επισκέφθηκε η υποψήφια Ευρωβουλευτής, με τη Νέα Δημοκρατία, Εύη Χριστοφιλοπούλου, το πρωί της Τετάρτης 15 Μαΐου στο Δημαρχείο.

Ο κ. Γιασημάκης υποδέχθηκε την κα Χριστοφιλοπούλου στο γραφείο του, όπου συζήτησαν για θέματα που αφορούν τον Ωρωπό, την πολιτική επικαιρότητα και τις επικείμενες Ευρωεκλογές. Μέσα σε φιλικό κλίμα συνεργασίας αντάλλαξαν απόψεις και εξέφρασαν τη γνώμη τους για τον ουσιαστικό ρόλο που πρέπει να έχει ένας Ευρωβουλευτής στο Ευρωκοινοβούλιο.

Η κα Χριστοφιλοπούλου, εξαίρετη πανεπιστημιακός και πρώην Υφυπουργός, θέτει την υποψηφιότητά της για την Ευρωβουλή με τη Νέα Δημοκρατία, καθώς, σε μια πολυσυλλεκτική παράταξη, όπως αυτή που εκπροσωπεί το προοδευτικό κέντρο, υπάρχει χώρος για πολιτικούς όπως η κα Χριστοφιλοπούλου, που συμμερίζεται το πολιτικό όραμα της Ν.Δ. και έχει τη διάθεση να αγωνιστεί για την υλοποίησή του.

Η κα Χριστοφιλοπούλου μίλησε για τους λόγους που έθεσε την υποψηφιότητά της για Ευρωβουλευτής. Τόνισε ότι οι Ευρωεκλογές διεξάγονται σε μια δύσκολη συγκυρία, όπου καλούμαστε να δώσουμε μάχη ιδεών και αξιών, μάχη πολιτικών προσανατολισμών για την Ευρώπη. Στο πλαίσιο αυτό, αξιοποιώντας την  ακαδημαϊκή, επαγγελματική και πολιτική της εμπειρία, η κα Χριστοφιλοπούλου, θα δώσει με όλες της τις δυνάμεις τον αγώνα για μια πραγματικά ανθεκτική και ενωμένη Ευρώπη, υπέρ της δημοκρατίας, της ασφάλειας και της ελευθερίας.

Επεσήμανε ότι η Ελλάδα πρέπει να συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής των εξελίξεων στην Ευρώπη, για να συνδιαμορφώσει δυναμικά τις πολιτικές της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και να αξιοποιήσει σημαντικούς  πόρους για οικονομική πρόοδο, κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή.

Η ίδια μεταφέρει το μήνυμα σε κάθε πολίτη, σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας και δίνει καθημερινά τον αγώνα συνειδητά, αξιακά και βαθιά πολιτικά, πιστεύοντας ότι η ομάδα της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να είναι ισχυρή στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ο κ. Γιασημάκης εξήρε το έργο της και της ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ωρωπού Γιώργου Αρμυριώτη, των Αντιδημάρχων Νίκου Λούπη, Άγγελου Χατζηιωάννου, Μιχάλη Οικονομίδη και ο Γιώργου Ντόστη, καθώς και του Προέδρου της ΔΗΜΤΟ Ωρωπού Σπύρου Καυκόπουλου και του Αντιπροέδρου Στάθη Γαϊτάνα.