Επίσκεψη του Β. Μεϊμαράκη στο εκλογικό κέντρο του ΕΒΕΑ – Απρόσμενη συνάντηση με την… Ελληνοφρένεια

10.1.2016

Επίσκεψη σε ένα από τα μεγαλύτερα εκλογικά κέντρα της χώρας, όπου διενεργούνται οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, το ΕΒΕΑ επισκέφτηκε, σήμερα, το μεσημέρι ο υποψήφιος Πρόεδρος κ. Ευ. Μεϊμαράκης, όπου τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος κ. Κ. Μίχαλος και μέλη του ΔΣ.

Ο κ.  Μεϊμαράκης, από τον ΕΒΕΑ, προχώρησε σε δήλωση για τη διεξαγωγή των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία λέγοντας ότι

«Σήμερα είναι μια μεγάλη γιορτή για τη Νέα Δημοκρατία. Σε αυτή τη γιορτή συμμετέχουν όλοι εκείνοι που θέλουν η Νέα Δημοκρατία να γυρίσει σελίδα. Το μήνυμά τους είναι η ΝΔ από αύριο να ξεκινήσει νέα πορεία, να δημιουργήσει ένα νέο πρόγραμμα κυβερνητικό και να πείσει τους Έλληνες πολίτες. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, νικητής είναι η δημοκρατία μέσα στη Νέα Δημοκρατία. Και νικητές είμαστε όλοι».

Ακολούθως ο κ. Μεϊμαράκης μετέβη στο γραφείο του Προέδρου του ΕΒΕΑ, όπου ενημερώθηκε από τον κ. Μίχαλο για την πορεία της επιχειρηματικότητας στη χώρα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Απρόσμενη συνάντηση

Μια απρόσμενη συνάντηση είχε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προσερχόμενος στο ΕΒΕΑ, καθώς τον περίμενε ο γνωστός τσολιάς της Ελληνοφρένειας, ο οποίος κρατώντας μια σημαία της ΝΔ φώναζε «ψηφίζουμε Βαγγέλη, αντιμνημονιακό»

Ο κ. Μεϊμαράκης χωρίς να χάσει το χιούμορ του χαιρέτησε τον τσολιά και μαζί κατευθύνθηκαν προς το ΕΒΕΑ όπου τον ρώτησε: «Εσύ τι ψήφισες;»  για να πάρει την αποστομωτική απάντηση: «Εγώ έχω ρίζες Καραμανλικές, ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ και τώρα Εσένα» Ενώ φωτογραφήθηκαν με μια σημαία της Νέας Δημοκρατίας με τον πυρσό.

Απρόσμενη συνάντηση του Β. Μεϊμαράκη με την... Ελληνοφρένεια
Απρόσμενη συνάντηση του Β. Μεϊμαράκη με την… Ελληνοφρένεια
Ο κ. ΜεϊμαράΚης με τον κ. Μίχαλο στο εκλογικό κέντρο του ΕΒΕΑ
Ο κ. ΜεϊμαράΚης με τον κ. Μίχαλο στο εκλογικό κέντρο του ΕΒΕΑ
Εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία   στο ΕΒΕΑ
Εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στο ΕΒΕΑ