Επανασύνδεσή για Πιτ – Τζολί. Πως έγινε το πρώτο βήμα

Η είδηση του χωρισμού τους έσκασε σαν βόμβα στον χώρο της σοουμπίζ πέρυσι τον Σεπτέμβριο.

Ολα δείχνουν, όμως, ότι η ανακοίνωση της επανασύνδεσης του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται προ των πυλών, αφού, σύμφωνα με τον ανεπίσημο βιογράφο της διάσημης ηθοποιού, το ζευγάρι αποφάσισε πως δεν μπορεί να ζήσει χωριστά.

Η πρώτη συνάντησή τους μετά τον χωρισμό τους έγινε πριν από περίπου επτά εβδομάδες στο σπίτι ενός φίλου τους στο Μπέβερλι Χιλς και έκτοτε οι δυο τους βρίσκονται σε διαδικασία «συνειδητής επανασύνδεσης». «Ο Μπραντ έκανε το πρώτο βήμα και μετά κατέρρευσαν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου» αναφέρει ο Ιαν Χάλπεριν στην «Daily Mail», προσθέτοντας ότι ήταν μια συναισθηματικά φορτισμένη συνάντηση, στην οποία συζητήθηκαν όλα τα «αγκάθια» της σχέσης τους. Και οι δυο τους, άλλωστε, είχαν κάνει μήνες ψυχανάλυσης και ήταν έτοιμοι να παραδεχτούν τα λάθη τους. «Εκλαψαν πολύ. Συζήτησαν τα πάντα. Εκείνη τη στιγμή αποφάσισαν να κάνουν μια νέα αρχή.» πρόσθεσε ο Χάλπεριν.

Η ίδια η Τζολί, αν και σε φίλους της λέει ότι με τον Μπραντ θα γίνουν οι νέοι Λιζ Τέιλορ και Ρίτσαρντ Μπάρτον, σε συνέντευξή της στην «Telegraph» παραδέχτηκε ότι δεν απολαμβάνει τη μοναξιά.

Πηγή: madata.gr