ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ: Επιδείνωση του καιρού

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 03.01.2019

 Επιδείνωση του καιρού

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, αναμένεται από το μεσημέρι και μετά, νέο κύμα κακοκαιρίας με χιονοπτώσεις.

Παρακαλούνται όσοι πρόκειται να κινηθούν στις Περιφερειακές Οδούς Μαλακάσας, Μαρκοπούλου, Καπανδριτίου και Καλάμου καθώς και στη Δημοτική Ενότητα Αφιδνών, ιδίως στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, να φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες. Επίσης, αποφεύγετε τις μετακινήσεις χωρίς λόγο.

Όλες οι Υπηρεσίες του Δήμου Ωρωπού είναι σε ετοιμότητα, προκειμένου να συνδράμουν στο έργο της Περιφέρειας Αττικής, η οποία είναι αρμόδια για τον εκχιονισμό των Περιφερειακών Οδών.

Ακολουθεί Πίνακας με τηλέφωνα επικοινωνίας όλων των αρμόδιων υπηρεσιών. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι τα ΚΑΠΗ και τα Δημοτικά Κτίρια διατίθενται ως θερμαινόμενοι χώροι για την εξυπηρέτηση κάθε ενδιαφερόμενου.

Η Σελίδα του Δήμου Ωρωπού,θα ενημερώνει με συνεχείς αναρτήσεις για την εξέλιξη της κακοκαιρίας, καθώς και για πιθανή διακοπή κυκλοφορίας στους δρόμους.

Από το Γραφείο Τύπου
του Δήμου Ωρωπού

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ωρωπού ενημερώνει ότι όλες οι οδοί, κεντρικές και παράπλευρες, είναι ανοιχτές. Ωστόσο συνίσταται οι οδηγοί να φέρουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες και να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις, καθώς αναμένεται νέα επιδείνωση της κακοκαιρίας. 

Από το Γραφείο Δημάρχου 
Τηλ. 22953-20303, 20306 

Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, μέχρι νεωτέρας, τα δρομολόγια στον τομέα των Αγ Αποστόλων θα τερματίζουν στο Καπανδρίτι. Επίσης των 16.10 Κηφισιά – Βαρνάβα δεν θα πραγματοποιηθεί.

Διαβάστε: Ξεκίνησαν τα πρώτα χιόνια στους Δήμους Ωρωπού και Τανάγρας-Προσοχή στην οδήγηση