Επικριτικός ο Γ. Βαρβιτσιώτης απέναντι στον Μεϊμαράκη

25.11.2015

Επικριτικός εναντίον του Βαγγέλη Μεϊμαράκη εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος της ΝΔ Ιωάννης Βαρβιτσιώτης.

«Δεν μπορεί δυστυχώς να αντιμετωπίσει την κρίση, δεν ήταν θέαμα και είναι ακατανόητο να μην προσέλθει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και να διορίσει τον κ. Πλακιωτάκη», είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε ότι «παρακολουθεί με  βαθιά θλίψη τους υποψηφίους να μιλάνε για ενότητα, αλλά φαίνεται ότι η λέξη αυτή  είναι άγνωστή για αυτούς που τη μνημονεύουν και κάνουν το παν για να μην υπάρξει».

Ο κ. Βαρβιτσιώτης υποστήριξε ότι «δεν θα δώσουν λύσεις οι εκλογές αν οι τέσσερις δεν καταλάβουν που βρισκόμαστε αλλιώς θα συρθούμε σε νέα περιπέτεια που δεν είμαι ο διατεθειμένος να δεχθώ»…

Ζήτησε αναθεώρηση εκ βάθρων του καταστατικού, αλλά ωστόσο αυτό δεν είναι επί του παρόντος και αναρωτήθηκε «δεν υπάρχει υπεύθυνος για την εταιρεία που δεν είχε τις προδιαγραφές να διενεργήσει τις εκλογές; ο κ. Παπαμιμίκος ήταν ηγέτης κατόπιν επιλογής Σαμαρά και έπρεπε να παραιτηθεί».