Επιστολή προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τανάγρας κατέθεσε ο κ. Λ. Μαυράκης

Ο επικεφαλής της παράταξης “Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ” κ. Λάζαρος Μαυράκης, κατέθεσε χθες στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τανάγρας κ. Γιώργο Βουγέση, επιστολή σχετικά με τις καθυστερήσεις στη λειτουργία του ΚΕΠ και του καινούριου ΙΑΤΡΕΙΟΥ στη Δημοτική Ενότητα Δηλεσίου.

Η επιστολή έχει ως εξής:

ΠΡΟΣ: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βουγέση Γεώργιο

ΘΕΜΑ: ΚΕΠ ΚΑΙ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟ ΔΗΛΕΣΙ

Κύριε πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου

Έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος από τότε που αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο να νοικιαστεί ακίνητο στο Δήλεσι για να στεγαστούν στο ΚΕΠ και να μεταφερθεί εκεί το ΙΑΤΡΕΙΟ.

Από τότε τα μέλη της δημοτικής μας παράταξης και εγώ, γινόμαστε δέκτες παραπόνων από τους δηλεσιώτες που το μόνο που βλέπουν στον κλειστό χώρο που νοικιάστηκε είναι κολλημένα καφέ χαρτιά στις τζαμαρίες του.

Έτσι και για λογαριασμό της παράταξης που εκπροσωπώ, απευθύνθηκα τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, όπου ενημερώθηκα για τα εξής:

Έχει υπογραφεί το συμβόλαιο μίσθωσης πριν από περίπου τέσσερις μήνες.

Από τότε ο Δήμος πληρώνει τα ενοίκια έστω και αν ο χώρος που νοικιάστηκε για το ΚΕΠ ΔΗΛΕΣΙΟΥ και το ΙΑΤΡΕΙΟ δεν έχουν διαμορφωθεί και δεν έχουν παραδοθεί στο Δήμο.

Εξαιτίας της αδιαφορίας και των παραλείψεων της Δημοτικής Αρχής , οι δημότες εξακολουθούν να διανύουν πολλά χιλιόμετρα μέχρι τα ΚΕΠ Οινοφύτων ή Σχηματαρίου για να εξυπηρετηθούν και να μην απολαμβάνουν καλύτερες υπηρεσίες υγείας.

Κύριε πρόεδρε

Σας ζητάμε να θέσετε το θέμα της ως άνω αδικαιολόγητης καθυστέρησης στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να αξιοποιηθεί το συντομότερο από τους δημότες ο χώρος που νοικιάστηκε και για να πιάσουν τόπο τα χρήματα που πληρώνονται από το Δήμο.

Δήλεσι 17-11-2016

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

«Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»

ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΤΑΝΑΓΡΑΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Λ. ΜΑΥΡΑΚΗ