Επιστολή του Δημότη Δηλεσίου Σαμολαδόπουλου Βασιλείου αναφορικά με την 5η ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΗΛΕΣΙΟΥ

προς ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Με έκπληξη διάβασα στο φύλλο Μαΐου της εφημερίδας σας και κάτω από τον Γενικό Τίτλο “Άνθρακας ο θησαυρός περί ίδρυσης Ε’ Δημοτικής Ενότητας Δηλεσίου” να γίνεται αναφορά στο όνομά μου, ότι ήμουν δηλαδή μεταξύ εκείνων που το 2014 πίεσαν, εκβίασαν, προκειμένου να εκδοθεί Υπουργική Απόφαση η οποία αποδεικνύεται σήμερα παράνομη. Οφείλω να σας ενημερώσω προς αποκατάσταση της αλήθειας ότι αυτοί που συμμετείχαν στην προσπάθεια σύνταξης και στην συνέχεια ψήφισης της τροπολογίας περιγράφονται αναλυτικά στο φύλλο Φεβρουαρίου του 2015 της εφημερίδας σας, στην οποία φιλοξενήσατε αναλυτική συνέντευξη του Δημοτικού Συμβούλου κ. Λάζαρου Μαυράκη.

Η συμμετοχή η δική μου και μερικών ακόμη Συμπολιτών μου στην Υπόθεση “5η Δημοτική Ενότητα Δηλεσίου” αρχίζει τον Απρίλιο του 2015 και κορυφώνεται με την σύγκλιση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου την 03/05/2018, στο οποίο τοποθετήθηκα εκτενώς αναφέροντας τις όποιες ενέργειες προς Πολιτικές Ηγεσίες και Υπηρεσιακούς Παράγοντες είχα πραγματοποιήσει. Κατέθεσα την πρότασή μου για την επόμενη μέρα στο Δήλεσι τονίζοντας ότι εκείνο που πρέπει να γίνει για την περιοχή μου είναι, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και ακολουθώντας τα βήματα του Χαλκουτσίου, η περιοχή μας να γίνει Δημοτική Κοινότητα.

Αυτά τα τρία (3) χρόνια με ανακοινώσεις μας προς τους Συμπολίτες μας έγκαιρα από τον Οκτώβριο του 2016 είχαμε επισημάνει την αδυναμία εφαρμογής της Τροπολογίας, καλώντας τους υπεύθυνους να κινητοποιηθούν. Προσπαθήσαμε δηλαδή εμείς οι απλοί Πολίτες να πούμε την ΑΛΗΘΕΙΑ στον Κόσμο, αλλά όπως πολύ εύστοχα παρατηρεί δημοσιογράφος σας σε άρθρο του η αλήθεια είναι ένα πολύ δύσκολο πράγμα. Θέλω να πιστεύω ότι μετά τα ανωτέρω που σας εξέθεσα δεν θα εξακολουθείτε να χαρακτηρίζετε την προσπάθειά μας αυτή άναρχη και ασυντόνιστη.

Προς ενημέρωση και δική σας και των αναγνωστών σας σας ενημερώνω ότι η Συντονιστική ομάδα που συγκροτήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Τανάγρας κ. Περγάλια Βασιλείου και στην οποία συμμετέχω δεν έχει ακόμη πραγματοποιήσει (17/05/2018) καμία συνάντηση με την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών και Κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους Κομμάτων. Πρόκειται να πραγματοποιήσει.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Σαμολαδόπουλος Βασίλειος