Επιστρέφει η Δημοτική Αστυνομία στην Αθήνα

25.10.2015

Μετά τον ΕΝΦΙΑ τα χαράτσια και τις μειώσεις επιστρέφει από σήμερα στη ζωή των Αθηναίων και η Δημοτική Αστυνομία για να συμπληρώσει την οικονομική ευρωστία τους ,κυρίως όμως για να αποκαταστήσει την οδική ευταξία η οποία τα  τελευταία χρόνια είχε πληγεί ανεπανόρθωτα.

 Οι «κλήσεις» λοιπόν επιστρέφουν στη ζωή μας με το γνωστό τρόπο της έκδοσης τους που δεν σβήνονται σε μια πόλη που βρίθει από πάρκινγκ και χώρους στάθμευσης. Άλλωστε το κέντρο έχει γεμίσει από μπλε και κίτρινες γραμμές και, σπανίως, άσπρες.

Με κεντρική προτεραιότητα την προστασία του δημοσίου χώρου (παραβίαση της ελεγχόμενης στάθμευσης, παράνομη και αντικοινωνική στάθμευση σε πεζόδρομους, πλατείες και ράμπες ΑμεΑ, παράνομη κατάληψη δημοσίου χώρου με τραπεζοκαθίσματα κ.ά.), 391 δημοτικοί αστυνομικοί επιστρέφουν στα καθήκοντά τους.

Η Δημοτική Αστυνομία ζητεί τη συνδρομή και τη βοήθεια των πολιτών με επισημάνσεις και καταγγελίες μέσω της Γραμμής του Δημότη όλο το 24ωρο στον τετραψήφιο αριθμό 1595 ή μέσω e mail στο tep@cityofathens.gr.