Εσπευσμένη συνάντηση Τσίπρα-Στουρνάρα σήμερα στο Μαξίμου

17.9.2016

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα της κυβέρνησης με τον Διοικητή της τράπεζας της Ελλάδας κ Γ. Στουρνάρα  μετά τις δηλώσεις του τελευταίου για την πορεία της οικονομίας ,αλλά και την αιφνιδιαστική εισαγγελική έρευνα που  διετάχθη στην εταιρία της συζύγου του Λίνας Νικολοπούλου – Στουρνάρα, την περασμένη Πέμπτη.

Είναι φανερό ότι όταν κάτι δεν είναι αρεστό στην κυβέρνηση ενεργοποιείται άμεσα ένας περίεργος μηχανισμός εισαγγελικών παρεμβάσεων και έλεγχων που μόνο σύμπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Μετά την εξέλιξη αυτή κλείστηκε ραντεβού για σήμερα το απόγευμα στις 6 στο Μέγαρο Μαξίμου μεταξύ του  πρωθυπουργού  Αλέξη Τσίπρα και του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα,

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος είχε επικοινωνήσει με δική του πρωτοβουλία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον είχε ενημερώσει για την εξέλιξη.

Στην επικοινωνία εκείνη, Αλ.Τσίπρας και Γ. Στουρνάρας είχαν συμφωνήσει να συναντηθούν μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού από τη Σύνοδο της Μπρατισλάβας, αμέσως μόλις το επέτρεπαν οι υποχρεώσεις του Αλ. Τσίπρα.