Εστιατόριο σερβίρει μπέργκερ ταραντούλας στους πελάτες του στην Βόρεια Καρολίνα

 

Ένα εστιατόριο στη Βόρεια Καρολίνα σερβίρει στους πελάτες του ένα πραγματικά ξεχωριστό πιάτο που πολλούς από εμάς μπορεί να μας κάνει να ανατριχιάσουμε.

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα το εστιατόριο Durham’s Bull City Burger and Brewery σερβίρει τους πελάτες του μπέργκερ ταραντούλας που αποτελεί μέρος του ετήσιου εορτασμού Εξωτικού Κρέατος.

Αυτή ήταν η έβδομη χρονιά του εορτασμού και το εστιατόριο προσέφερε ένα μπέργκερ από 100% βοδινό κρέας από την Βόρεια Καρολίνα, τυρί γκριγιέρ, μια μυστική σάλτσα και μια ψημένη και ελαφρώς αλατισμένη ταραντούλα στην κορυφή.

Το μπέργκερ ταραντούλας θα κοστίσει σε όποιον το επιλέξει 30 δολάρια και μόνο 18 τυχεροί θα μπορούν να το απολαύσουν, οι οποίοι θα επιλεγούν με κλήρωση.

Οι προηγούμενοι εορτασμοί Εξωτικού Κρέατος περιελάμβαναν κρέας αλιγάτορα, ιγκουάνα, πύθωνα, βίσωνα, χελώνας και ελαφιού.

 Όσοι από τους επιλαχόντες καταφέρουν να φάνε όλο το μπέργκερ θα πάρουν δώρο ένα μπλουζάκι και φυσικά το δικαίωμα να καυχιούνται ότι έχουν φάει μπέργκερ ταραντούλας.