Εταιρεία στην Ιαπωνία ζητάει συγγνώμη επειδή υπάλληλος έκανε διάλειμμα 3 λεπτών για φαγητό

 

Μια εταιρεία στην Ιαπωνία απολογήθηκε μέσω τηλεόρασης στους πελάτες της και παρακράτησε το μισθό ενός υπαλλήλου της, ο οποίος «πιάστηκε στα πράσα» να κάνει διάλειμμα για το μεσημεριανό φαγητό διάρκειας 3 λεπτών!

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η DailyMail, ένας 64χρονος εργαζόμενος στην εταιρεία ύδρευσης Kobe City Waterworks Bureau στα προάστια της Οσάκα, έλειψε περίπου 78 λεπτά σε διάστημα επτά μηνών για μεσημεριανό break.

Τα αφεντικά του έκριναν ότι κατασπατάλησε το χρόνο εργασίας που πλήρωνε η εταιρεία με το διανύει απόσταση τριών λεπτών μέχρι ένα διπλανό κατάστημα για να αγοράσει φαγητό.

Ο υπάλληλος «πιάστηκε στα πράσα», όταν ένας προϊστάμενός του τον είδε από το παράθυρο να διασχίζει το δρόμο για να αγοράσει από το απέναντι κατάστημα κάτι να φάει.

Η εταιρεία απολογήθηκε δημόσια, μέσω τηλεόρασης, με τους διευθυντές να υποκλίνονται στην οθόνη ζητώντας συγγνώμη για το «σκάνδαλο»!

荒川和久@「超ソロ社会」著者@wildriverpeace

ホントくだらない。こんなことで処分させられる世の中なんてクソでしかない。公務員に限らずだけど、仕事中というのは奴隷労働中なのか?生産性とか言い出す輩もクソ。仕事するのは人間なんだよ。無駄なことがあって当たり前だし、それを認めない社会は本当にクソ。https://headlines.yahoo.co.jp/hl?a=20180615-00010007-asahibcv-l28 

仕事中に弁当注文で神戸市職員処分(ABCテレビ) – Yahoo!ニュース

神戸市の職員が弁当の注文のため、勤務中に職場を離れる「中抜け」を繰り返したとして – Yahoo!ニュース(ABCテレビ)

headlines.yahoo.co.jp

«Είναι εξαιρετικά λυπηρό ένα τέτοιο σκάνδαλο και θέλουμε να ζητήσουμε ειλικρινά συγγνώμη», ανέφερε ένας υπάλληλος της εταιρείας στην τηλεόραση.

Σημείωση madata.gr. Τι να πουν και οι αργόμισθοι στη χώρα μας που μέχρι να σου βάλουν μια σφραγίδα σου έχουν φυτρώσει γένια!

reader