Ευρ. Στυλιανίδης: «Η ενότητα της ΝΔ δεν κινδυνεύει»

 

17.12.2015

«Η ενότητα της ΝΔ δεν κινδυνεύει καθώς το κόμμα διαθέτει το πιο ισχυρό DNA που είναι η βάση της» τόνισε ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευρ. Στυλιανίδης μιλώντας σήμερα στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ  FM.

O κ. Στυλιανίδης υποστήριξε ότι «Στο κόμμα αναζητείται μια ποιοτική έκφραση που θα πείσει ότι αυτή είναι η νέα δύναμη που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα».

Για την κόντρα Λάκη Λαζόπουλου – Άδωνι Γεωργιάδη είπε ότι «  O πολιτικός πολιτισμός ανέχεται την κριτική, την διαφωνία και τη σάτιρα» Και χαρακτήρισε «Προβοκατόρικο να εμφανίζουν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ότι αν εκλεγεί θα είναι πιο κοντά στο ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Στυλιανίδης παραδέχτηκε ότι «Ο Κώστας Καραμανλής στηρίζει Βαγγέλη Μεϊμαράκη» αλλά τόνισε ότι «είναι καθήκον όλων να περιφρουρήσουν, να αγαπούν και να σέβονται τη ΝΔ».

Αναφερόμενος  στο αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής υπογράμμισε ότι «O Μεϊμαράκης θα είναι ξεκάθαρα πρώτος. Στη δεύτερη θέση θα είναι ένας εκ των Τζιτζικώστα – Μητσοτάκη».

Και κατέληξε λέγοντας ότι «Η εκλογή νέου αρχηγού θα πρέπει  να τελειώσει αυτή την Κυριακή και να μην οδηγηθεί το κόμμα σε δεύτερο γύρο».