Ευχές της Προέδρου ΔΕΠ Ωρωπού, κ. Ανδριάνας Αλεξανδράτου, για τη νέα σχολική χρονιά

Αγαπητοί, μαθητές και μαθήτριες,

Ένας νέος κύκλος ζωής και μάθησης αρχίζει με όνειρα, με σχεδιασμούς, με στόχους, με προοπτικές προόδου και επιτυχίας. Οι ευχές όλων μας θα σας συνοδεύουν καθημερινά στο ωραίο ταξίδι της γνώσης για να υλοποιήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Εύχομαι να μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας για να γευτείτε στο τέλος αυτής της σχολικής χρονιάς τους καρπούς της μάθησης και της δημιουργίας.

Εύχομαι καλή επιτυχία στους διδάσκοντες οι οποίοι πολλές φορές καλούνται να μεταλαμπαδεύσουν τη γνώση στους μαθητές μέσα σε αντιξοότητες και ελλείψεις. Αλλά και στους γονείς θέλω να ευχηθώ καλό κουράγιο, γιατί αυτοί θα είναι οι συνοδοιπόροι στο δύσκολο δρόμο των παιδιών τους.

Είναι γεγονός ότι η φετινή σχολική χρονιά ξεκινάει με αλλαγές  ,ελπίζω τελικά η Πολιτεία θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα ενεργήσει προς όφελος της ομαλής διεξαγωγής της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Ως Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ωρωπού θέλω να διαβεβαιώσω  ότι καταβάλλουμε συνεχείς προσπάθειες ώστε οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του τόπου μας να είναι αφοσιωμένοι στο σπουδαίο έργο τους χωρίς να έχουν έλλειψη υλικών και οτιδήποτε άλλων χρειάζονται. Θα πορευτούμε μαζί προκειμένου, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων μας, να αντιμετωπίσουμε από κοινού και να δώσουμε λύσεις στα όποια προβλήματα παρουσιαστούν.

Επίσης θα ήθελα να γνωστοποιήσω ότι οι ενέργειες μας για τμήματα ένταξης σε Κάλαμο-Συκάμινο-Πολυδένδρι και Αυλώνα στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, όπως και Θεού Θέλοντος μέχρι και το Δεκέμβριο θα έχουμε την επίσημη ανακοίνωση για την έγκριση ίδρυσης  του Ειδικού Νηπιαγωγείου Δήμου Ωρωπού.

Καλή εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία.

Αλεξανδράτου Ανδριάνα

Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Ωρωπού