Εύη Βατίδου: Το ξέσπασμα για το κόψιμο της εκπομπής της. Νούμερα έκανε η εκπομπή;

Σήμερα φτάνει στο τέλος η εκπομπή, ο κύκλος της εκπομπής έφτασε σήμερα στο τέλος, και λυπάμαι πάρα πολύ.. Θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για τη στήριξή σας. Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη η στιγμή του αποχαιρετισμού, όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν», είπε.

Η ίδια, δεν δίστασε να κρύψει την ενόχλησή της απέναντι στις αποφάσεις της νέας διεύθυνσης, για πρόωρο κλείσιμο της εκπομπής της, έριξε τα βέλη της και σήμερα για το τέλος, χωρίς να μπορει να κρύψει τον έντονο εκνευρισμό της!

«Να σε ρωτήσω κάτι; Νούμερα έκανε η εκπομπή; Να τα βρεις και να μου τα πεις, γιατί κάποιοι λένε ότι η εκπομπή δεν έκανε νούμερα. Πάντως εγώ γνωρίζω ότι πιάσαμε τον απόλυτο μέσο όρο του καναλιού και λίγο παραπάνω. Ήταν να κλείσουμε στις 9 του μήνα, αλλά άλλαξε το πρόγραμμα και θα αποχαιρετήσουμε σήμερα! Τα κατεβάσατε τα νούμερα;

Οι άλλες εκπομπές πήγαν καλύτερα δηλαδή; Εκτός αν δεν θέλετε να κάνουμε νούμερα. Πήγαμε ή δεν πήγαμε καλά; Οι εκπομπές αυτές βγήκαν κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες.

Παρ’ όλα ταύτα όμως βλέπω ότι πήγαμε πολύ καλά! Ξαφνικά πήρατε έναν άνθρωπο, που είχε καιρό να βγει στην τηλεόραση, και χωρίς ουσιαστική ομάδα, με ό,τι υπήρχε και ό,τι είχαμε, είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα!» είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια, η οποία φάνηκε να είναι κυριολεκτικά έξω φρενών με τη μεταχείριση που έλαβε από το σταθμό.

E-Daily