Ζώδια: Οι προβλέψεις σήμερα 14/9 από την Σμάρω Σωτηράκη

Κριός

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων που ολοκληρώνεται σήμερα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά εκκρεμούσες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν και ζητήματα στη δουλειά που έρχονται στο προσκήνιο. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά τις αντιδράσεις σου καθώς δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε συναισθηματικά ξεσπάσματα λόγω λανθασμένων εντυπώσεων και έντασης που μπορεί να επικρατήσει. Οι υπερβολές δεν θα ωφελήσουν, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και μέτρο σε κινήσεις και πρωτοβουλίες.

Σήμερα η έντονη ευαισθησία που σε διέπει δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρες σκέψεις, είναι προτιμότερο να μην μιλήσεις για ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν, η ένταση που σου δημιουργούν δεν αφήνει περιθώρια για σωστή διαχείριση.

Ταύρος

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων που ολοκληρώνεται σήμερα στρέφει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά στις φιλικές και ερωτικές σχέσεις, στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, συλλογικές δράσεις και οργανώσεις στις οποίες ενδιαφέρεσαι να συμμετέχεις. Προσπάθησε να αποφύγεις το να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις που μπορεί να δρομολογήσουν εξελίξεις καθώς το έλλειμμα αντικειμενικότητας δεν βοηθάει στο να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς. Η διαίσθησή σου μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο, αρκεί να αφεθείς σε αυτήν και να περιορίσεις πιθανές υπερβολές και νευρικότητα που μόνο συγκρούσεις θα δημιουργήσουν.

Σήμερα η νευρικότητα πιθανά να επηρεάσει σημαντικά την προσωπική σου ζωή, καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να δείξεις ψυχραιμία. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανό να προκύψουν, η ανάγκη όμως να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις δεν δίνουν την αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων που ολοκληρώνεται σήμερα σε προσανατολίζει σε ότι αφορά τα επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε πιθανές αποφάσεις που θα επηρεάσουν την καριέρα σου καθώς οι αυταπάτες κυρίαρχου και μπορεί να επικρατήσουν υπερβολές, νευρικότητα και αμετροέπεια οδηγώντας σε σέ λανθασμένα μονοπάτια. Η ένταση στην οικογένεια κυριαρχεί επιδεινώνοντας την ψυχολογία σου, καλά θα κάνεις να αφήσεις σπουδαία ζητήματα και κινήσεις για αργότερα αφού δεν φαίνεται να μπορείς να διαχειριστείς και να δεις με ξεκάθαρο βλέμμα που πραγματικά πρέπει να κατευθύνεις.

Σήμερα η ένταση και οι υπερβολές κυριαρχούν και σε προσωπικό επίπεδο και οι αντιπαραθέσεις με το/η σύντροφό σου μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα στις σχέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον ο εκνευρισμός θολώνει τη σκέψη επηρεάζοντας την κρίση σου.

Καρκίνος

Σήμερα αφιερώσου στο να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και μην επιδιώξεις περαιτέρω συζητήσεις για σημαντικά θέματα που θα οδηγήσουν σε σύγκρουση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανόν να υπάρξουν, καλό είναι όμως να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα καθώς η αντικειμενικότητα σου θα σε προδώσει.

Λέων

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων που ολοκληρώνεται σήμερα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους, οικονομικές εκκρεμότητες και επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Η καχυποψία σε συνδυασμό με τη θολή εικόνα των πραγμάτων μπορεί να σε οδηγήσει σε κινήσεις που θα σε φέρουν σε σύγκρουση με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Καλό μου είναι να αφήσεις σημαντικές οικονομικές αποφάσεις για αργότερα γιατί πιθανά να μην κινηθείς σωστά και αυτό να έχει κόστος σε όλα τα επίπεδα.

Σήμερα η ζήλια οδηγεί σε υπερβολές και δεν αποκλείεται αν δεν κρατήσεις χαμηλούς τόνους να δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η προσοχή ιδιαίτερα σε νέες γνωριμίες που θα δημιουργήσουν αναταραχή, δεν θα δείχνουν όμως τις πραγματικές προθέσεις.

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τους Ιχθύες που ολοκληρώνεται σήμερα και προσανατολίζεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς καλείσαι να κλείσεις ζητήματα που απασχολούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Πιθανές εριστικές τάσεις και λανθασμένες εντυπώσεις μπορεί να οδηγήσουν σε υπερβολική νευρικότητα και συγκρουσιακή διάθεση που θα επηρεάσουν τη σχέση με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Δείξε προσοχή γιατί οι συνέπειες μπορεί να είναι δυσάρεστες και να μην είναι εύκολο αργότερα να επανορθώσεις, κάτι που θα σε οδηγήσει στην απογοήτευση.

Σήμερα σημαντικό είναι να περιορίσεις τη νευρικότητα και να προσπαθήσεις να κρατήσεις ξεκάθαρη σκέψη για να μην υπάρξουν εντάσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, όμως η ανάγκη να ωραιοποίησης πρόσωπα και καταστάσεις θα οδηγήσει σε λάθος επιλογές.

Ζυγός

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων που ολοκληρώνεται σήμερα στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις που έχεις στη δουλειά, πιθανές καταστάσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και σε επηρεάζουν ψυχολογικά. Η καταπίεση οργή που νιώθεις μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα και υπερβολές επηρεάζοντας σχέσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο και συναδέλφους σου. Προσπάθησε να διαχειριστείς την έντονη ευαισθησία πού εκδηλώνεις και να μην εμπλακείς σε συζητήσεις ή αποφάσεις καθώς το πιθανότερο είναι να οδηγηθείς σε λανθασμένα μονοπάτια.

Σήμερα η υπερένταση στη δουλειά και η κακή ψυχολογία σου μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την προσωπική σου ζωή, κράτησε την ψυχραιμία σου και δείξε ωριμότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια και η ένταση που νιώθεις δύσκολα θα επιτρέψουν να επικεντρωθείς στον έρωτα.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων που ολοκληρώνεται σήμερα φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την προσωπική σου ζωή, τις φιλικές σου σχέσεις, δημιουργικές και συλλογικές δράσεις που σου κινούν το ενδιαφέρον. Είναι γεγονός ότι έχεις την τάση να εξιδανικεύεις το ταίρι σου, νέες γνωριμίες ή καταστάσεις που μπορεί να επηρεάζουν την προσωπική σου ζωή. Η ένταση είμαι στα ύψη καθώς δεν αποκλείεται να μην σου είναι εύκολο να κινηθείς με λογική και ρεαλισμό στα πράγματα και αυτό να οδηγεί σε υπερβολές και συγκρούσεις που θα επηρεάσουν σημαντικά τον έρωτα.

Σήμερα μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα σε καταστάσεις που μπορεί να επηρεάζουν τη σχέση σου καθώς πιθανά να οδηγηθείς σε λάθη που θα κοστίσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν, καλά θα κάνεις όμως να κρατήσεις μικρό καλάθι και να περιμένεις να δεις πώς θα εξελιχθούν.

Τοξότης

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων που ολοκληρώνεται σήμερα επηρεάζει άμεσα την οικογενειακή και επαγγελματική σου ζωή καθώς πιθανό είναι να έρχονται στο προσκήνιο ζητήματα που να δημιουργούν νευρικότητα και συγκρουσιακή διάθεση στους συγκεκριμένους τομείς. Η έντονη ευαισθησία και η κυκλοθυμία που σε διακρίνει επιβαρύνεται πιθανά λόγω άγχους και αυξημένων υποχρεώσεων στην καριέρα και δεν αποκλείεται να προκύψουν αντιπαραθέσεις με οικεία πρόσωπα ή ανώτερους σου που θα επηρεάσουν τόσο την ψυχολογία όσο και τις αντιδράσεις σου. Απέφυγε αποφάσεις και κινήσεις καθώς το έλλειμμα ευθυκρισίας οδηγεί σε λάθη που δεν θα είναι εύκολο να επανορθώσεις.

Σήμερα η μεταβαλλόμενη διάθεση σου μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική νευρικότητα επηρεάζοντας σημαντικά την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η έντονη εσωστρέφεια και νευρικότητα δεν αφήνουν περιθώρια για να επικεντρωθείς στον έρωτα.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων που ολοκληρώνεται σήμερα σε προσανατολίζει σε ότι αφορά τις σχέσεις με το στενό και ευρύτερο περιβάλλον σου καθώς δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση λόγω λανθασμένων εντυπώσεων και αυταπατών που μπορεί να έχεις. Καλό είναι να μην προχωρήσεις σε κινήσεις επαγγελματικού ενδιαφέροντος καθώς το πιθανότερο είναι να οδηγηθείς σε λάθη που θα σου κοστίσουν. Η επικοινωνία δεν είναι εύκολη αφού ο συναισθηματισμός είναι έντονος και μπορεί να κατακλύσει τη σκέψη, οδηγώντας σε υπερβολές και συγκρούσεις με δυσάρεστες συνέπειες για τις σχέσεις σου.

Σήμερα φρόντισε να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να μην εκτονώσεις πιθανή νευρικότητα και λάθος εκτιμήσεις που έχεις σε αυτό. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες, καλό είναι να αφήσεις το χρόνο να σου δείξει αν είναι ιδανικές για σένα ή όχι.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων που ολοκληρώνεται σήμερα στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές του ανάγκες και δεν αποκλείεται να θέλεις να κινηθείς σε οικονομικό επίπεδο δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την αύξηση του εισοδήματός σου. Αυταπάτες και ψευδαισθήσεις επηρεάζουν τις σκέψεις σου και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε λάθος κινήσεις που θα σου κοστίσουν τόσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά. Οι υπερβολικές σπατάλες καλό είναι να αποφευχθούν γιατί αργά ή γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι είναι αυτές που σε οδήγησαν εκτός προϋπολογισμού.

Σήμερα οι ανασφάλειες εντείνονται και η απολυτότητα εκτοξεύεται. Προσοχή γιατί το ταίρι σου θα αντιδράσει έντονα. Αν είσαι ελεύθερος/η φόβοι και έλλειμμα αυτοπεποίθησης κυριαρχούν και δεν αφήνουν περιθώρια για αντικειμενική κρίση σε σχέση με νέα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου.

Ιχθύες

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με την Παρθένο που ολοκληρώνεται σήμερα επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις προσωπικές σου ανάγκες σε σχέση με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Γεγονός είναι όμως ότι δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεσαι ή να έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί, δίνοντας λάθος εντύπωση στους γύρω σου. Ανταγωνιστικές συμπεριφορές και αμετροέπεια μπορεί να κοστίσουν σημαντικά σε επαγγελματικό επίπεδο, καλά θα κάνεις λοιπόν να μην προβείς σε κινήσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα και τις συνεργασίες σου. Άφησε το χρόνο να δείξει ποιες πραγματικά αξίζουν να είναι στη ζωή σου. Παράλληλα, θα δεις κι εσύ με ξεκάθαρη ματιά πώς θέλεις να κινηθείς για να επιτύχεις τους στόχους σου.

Σήμερα έντονη νευρικότητα μπορεί να επικρατήσει στη σχέση σου, οι ψευδαισθήσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο αν επιτρέψεις να κυριαρχήσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες, καλά θα κάνεις όμως να μην βιαστείς σε συμπεράσματα και να μετριάσεις τις υπερβολικές αντιδράσεις που θα λειτουργήσουν ανασταλτικά.

 

Πηγή:  e-zwdia.gr