Ηράκλειο: Επιχειρηματίας τηλεφώνησε στη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε

Γνωστός Ηρακλειώτης επιχειρηματίας τηλεφώνησε στη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε

Πάγωσε το Ηράκλειο η είδηση της αυτοκτονίας ενός γνωστού επιχειρηματία της πόλης, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο μαγαζί του στο κέντρο του Ηρακλείου.

Ο 49χρονος Τ. Ο., γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, που ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά, διατηρούσε καφετέρια σε πολυσύχναστο τουριστικό σημείο της πόλης. Το Σάββατο έμεινε ως αργά στο κατάστημά του, όπου συζητούσε με τον κόσμο και έδειχνε να είναι καλά, όπως είπαν φίλοι του και θαμώνες που τον γνώριζαν. Οταν έφυγαν όλοι από το μαγαζί, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής, ο επιχειρηματίας έμεινε πίσω, κλείδωσε και κάθισε μόνος του για να βάλει σε εφαρμογή όσα είχε αποφασίσει. Εφτιαξε μια θηλιά χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο και κρεμάστηκε από αυτό, βάζοντας τέλος στη ζωή του. Δεν άφησε πίσω του κάποιο σημείωμα, όμως νωρίτερα είχε τηλεφωνήσει στην οικογένειά του.

Περίεργη συμπεριφορά

Η κλήση της έντρομης συζύγου του, που είχε ανησυχήσει τις τελευταίες ώρες με την περίεργη συμπεριφορά του 49χρονου και ειδικά το βραδινό τηλεφώνημά του, που της έβαλε ψύλλους στ’ αυτιά, παρόλο που δεν διευκρίνιζε τις προθέσεις του, κινητοποίησε άμεσα τις Αρχές. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στην καφετέρια, όπου, δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο οι φόβοι της γυναίκας του, αφού ο άτυχος επιχειρηματίας βρέθηκε απαγχονισμένος.

Η σορός του 49χρονου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για τη νεκροτομή, ενώ τα αίτια που τον οδήγησαν στο να βάλει τέλος στη ζωή του δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί. Ωστόσο, οι λόγοι δεν φαίνεται ότι ήταν οικονομικοί, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του, που δραστηριοποιούνται στον τομέα της εστίασης και παλαιότερα και στον χώρο του θεάματος, διέθεταν οικονομική άνεση.