Η Άννα Μπεζάν μιλά για την κακοποίηση από τον πατέρα της-“Πήγαινα χτυπημένη στο σχολείο”

“Πέρασα πολλά χρόνια τρώγοντας ξύλο από τον πατέρα μου”, εξομολογήθηκε η ηθοποιός Άννα Μπεζάν, αποκαλύπτοντας το πώς πήρε την απόφαση να του κάνει μήνυση σε ηλικία 12 ετών και να πάει ορφανοτροφείο.

Η Άννα Μπεζάν σε συνέντευξη που παραχώρησε το Καλοκαίρι#not αναφέρθηκε στην κακοποίηση που υπέστη από τον πατέρα της όταν ήταν 12 ετών, αλλά και στα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε στο ορφανοτροφείο.

“Το ότι θα μπορούσε η ζωή μου να γίνει ταινία, είναι σίγουρο”, ανέφερε αρχικά η γνωστή ηθοποιός που την απολαύσαμε πέρυσι στις “8 Λέξεις” του ΣΚΑΙ, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πώς πήρε την απόφαση να πάει στο ορφανοτροφείο.

“Ήταν δική μου επιλογή να πάω σε ορφανοτροφείο. Είχα φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορούσα να αντέξω πια, έκανα μήνυση στον πατέρα μου και έτσι έφυγα. Ήμουν πάρα πολύ μικρή, αλλά δεν άντεχα άλλο. Φτάνεις σε ένα σημείο κενού, το οποίο δεν μπορείς να διαχειριστείς και θέλεις να διαμαρτυρηθείς. Ο πατέρας μου δεν γνώριζε για τη μήνυση. Όταν το έμαθε ήταν αργά, με είχαν ήδη πάρει από το σπίτι. Δεν αντέδρασε, γιατί υπήρχε εισαγγελική απόφαση που έλεγε ότι δεν μπορεί να με πλησιάσει στα 2 μέτρα”, δήλωσε.

“Πέρασα πολλά χρόνια τρώγοντας ξύλο από τον πατέρα μου χωρίς να υπάρχει λόγος. Είχα πάει χτυπημένη στο σχολείο, οπότε οι δάσκαλοι κατάλαβαν τι τρέχει. Δεν μπορούσα να το κρύψω”, είπε, αναφερόμενη στην κακοποίηση που υπέστη ως παιδί.

Όσο για το GNTM, από το οποίο την είχαμε γνωρίσει προτού την δούμε να συμμετέχει σε ελληνικές τηλεοπτικές σειρές, είπε: “Δεν μου ταίριαξε το GNTM, ήταν αρκετά πιεστικά για τους δικούς μου ρυθμούς. Δεν πέρασα καλά εκεί. Δεν μπορούσα να είμαι συνέχεια χαμογελαστή και να μην έχω προσωπικότητα”.

news247.gr