Για την παραίτηση του Αντώνη Κανάκη πήρε θέση όχι μπροστά στις κάμερες, αλλά μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media ο Γιώργος Λιάγκας.
Μιας και το όνομά του αλλά και του Γρηγόρη Αρναούτογλου αναφέρεται πολύ τις τελευταίες ημέρες γιατί σύμφωνα με τις φήμες στον Αντώνη Κανάκη χρεώνεται ότι οι δύο τους έχουν μείνει χωρίς εκπομπή στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, ο παρουσιαστής έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
«Επειδή για ακόμα μια φορά διαβάζω και ακούω ανακρίβειες. Τον Αντώνη Κανάκη δεν τον έχω συναντήσει ποτέ, ούτε έχω μιλήσει ποτέ μαζί του, ούτε βέβαια τον έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο. Κύριοι συνάδελφοι, το τηλέφωνό μου φαντάζομαι το γνωρίζετε και σχεδόν πάντα απαντώ…»,έγραψε.