Η αποκατάσταση της αλήθειας για το περιστατικό με το «σκυλάκι των Βριλησσίων» από την Angels Team Athens

Μεγάλη κινητοποίηση έφερε η δημοσίευση της καταγγελίας στην αστυνομία, που έγινε πριν δύο μέρες, για κακοποίηση και παραμέληση σχετικά με ένα σκυλάκι στα Βριλήσσια.

Η δημοσίευση, που συνοδευόταν από δύο φωτογραφίες οι οποίες ακολουθούσαν την καταγγελία, έκανε έκκληση για να κινητοποιηθούν Φιλοζωικές οργανώσεις και αρμόδιοι φορείς προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει.

Η Ομάδα Angels δραστηριοποιήθηκε και βρήκε την ιδιοκτήτρια που έχει το σκυλάκι, μίλησε μαζί της και έριξε φως στην υπόθεση.

Όπως διαβάσαμε στη σελίδα facebook Angels Team Athens και είδαμε το ανάλογο βίντεο, πρόκειται για μια κυρία η οποία έχει τρία σκυλάκια και γατούλες, που τα φροντίζει και τα αγαπάει ιδιαιτέρως. Από τη γέννηση τους έχουν δερματικά προβλήματα, είναι μη υιοθετήσιμα και όμως τα έχει αναλάβει. Χρειάζονται φαρμακευτική αγωγή, την οποία η κηδεμόνας τους, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, τους την προσφέρει.

Πρόκειται λοιπόν για μια ιστορία, που ενώ η πρώτη ματιά δημιουργεί αρνητικές εντυπώσεις, ανακαλύπτοντας τι ακριβώς συμβαίνει έρχεται κανείς αντιμέτωπος με μια συγκινητική πραγματικότητα.

Οι Angels με 100% δική τους πρωτοβουλία, όπως τονίζουν, κάνουν έκκληση σε όποιον κτηνίατρο ή ιδιοκτήτη Pet Shop μπορεί να βοηθήσει με φάρμακα, τροφές, αμπούλες, λουράκια και αντιπαρασιτικά για τα σκυλάκια και τα γατάκια που προσέχει η κυρία, να επικοινωνήσει μαζί τους.

Παραθέτουμε το link για να δείτε αυτούσια την ανάρτηση της Ομάδας Angels και το βίντεο:

https://www.facebook.com/258927374521330/videos/345369369210463/