Η ατάκα της Στεφανίδου όταν είδε την Κοσιώνη να φοράει το ίδιο φόρεμα

Πριν από λίγες ημέρες έγινε η παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΣΚΑΪ, στην οποία παρευρέθησαν η Σία Κοσιώνη και η Τατιάνα Στεφανίδου, ανάμεσα στις οποίες υπήρξε μια αμήχανη στιγμή.

Τατιάνα Στεφανίδου και Σία Κοσιώνη πήγαν στην ίδια εκδήλωση και φορούσαν το ίδιο, μα ακριβώς το ίδιο φόρεμα!

Οι δύο παρουσιάστριες επέλεξαν να φορέσουν το ίδιο ακριβώς φόρεμα. Πρόκειται για ένα ταμπά δερμάτινο φόρεμα της Simona Corsellini, με ένα μανίκι και έναν ώμο έξω. Και οι δύο έβαλαν ζώνες, οι οποίες όμως ήταν διαφορετικές.

Οι εμφανίσεις τους, όπως ήταν φυσικό, σχολιάστηκαν πολύ την επόμενη μέρα, αλλά μέχρι στιγμής δεν γνωρίζαμε τι ειπώθηκε ανάμεσα στις δύο κυρίες μόλις η μία είδε την άλλη.

Τι είπε η Τατιάνα Στεφανίδου

Στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» προβλήθηκε απόσπασμα με δηλώσεις της Τατιάνας Στεφανίδου, η οποία μίλησε για πρώτη φορά για το πώς αντέδρασε τόσο η ίδια, όσο και η Σία Κοσιώνη τη στιγμή που συνειδητοποίησαν ότι έχουν ντυθεί σαν… δίδυμες.

Η Τατιάνα Στεφανίδου αναφέρθηκε με χιούμορ στο θέμα του ίδιου φορέματος, λέγοντας χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής του Star: «Είχε πολλή πλάκα με τη Σία. Μπαίνει μέσα η Σία, τη βλέπω στη γωνία, με κοιτάει, την κοιτάω, ανοίγει το στόμα της πολύ, ανοίγει και το δικό μου και στην πορεία απλά κάναμε πλάκα. Η Σία έχει πολύ έντονη προσωπικότητα, νομίζω ότι κι εγώ δεν είμαι κανένα κοριτσάκι, οπότε αν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, το διαχειρίζεσαι μια χαρά. Κάναμε πλάκα, πήγαμε έξω, μας έκαναν και όλοι πλάκα και κάπως έτσι μάλλον το χαρήκαμε».

Η παρουσιάστρια, που φέτος «μετακομίζει» το Σαββατοκύριακο, μίλησε και για την αλλαγή αυτή: «Η αλλαγή μέρας και ώρας της εκπομπής ήταν μια απόφαση που ελήφθη από το κανάλι… Τα κανάλια αποφασίζουν με βάση αυτό που εκτιμούν ότι πρέπει να κάνουν κάθε χρονιά. Μου προτάθηκε το Σαββατοκύριακο και δέχτηκα να το κάνω».

Όσο για το αν έχει άγχος λίγο πριν από την πρεμιέρα της στον ΣΚΑΪ, είπε: «Φέτος δεν έχω πολύ άγχος, ίσως γιατί είχα λίγο χρόνο να προετοιμαστώ. Ίσως έχω μάθει να ξεκινάω ξανά από την αρχή. Δεν υπάρχει λόγος να αγχωθείς».