Η γκάφα Βούτση εκθέτει το προεδρείο της Βουλής

6.6.2016

Οι «συνεργάτες» στην πολιτική πολλές φορές εκθέτουν ή και σκοτώνουν τους πολιτικούς που υπηρετούν. Οι γκάφες τους είναι καθημερινές άσχετα εάν δεν φαίνονται και, κυρίως, δεν μαθαίνονται γιατί είναι μικροπταίσματα  Αλλά από συνεργάτες του Προέδρου της Βουλής θα περίμενε κανείς περισσότερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα και μάλιστα όταν εξελίσσεται ένα δράμα για ένα παιδί και μια οικογένεια.

Σε γκάφα ολκής υπέπεσε το προεδρείο της Βουλής, καθώς ο Νίκος Βούτσης εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά του στον Νίκο Νικολόπουλο, για την απώλεια της 17χρονης κόρης του, η οποία νοσηλεύεται ακόμη σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Στην πρώτη ανακοίνωση, εκφράζονται τα συλλυπητήρια του κ. Βούτση στον βουλευτή και την οικογένειά του για την απώλεια της κόρης του. Όταν όμως έγινε αντιληπτή η «γκάφα», καθώς αυτό δεν ισχύει, βγήκε νέα ανακοίνωση, στην οποία ο πρόεδρος της Βουλής εκφράζει τη συμπαράστασή του.

Η πρώτη ανακοίνωση

«Αγαπητέ Νίκο,

Είναι στιγμές που τα λόγια μοιάζουν φτωχά για να εκφράσουν τη συμπαράσταση στον πόνο της απώλειας ενός τόσο προσφιλούς προσώπου. Δεχθείτε, εσύ και η οικογένειά σου, τα πιο θερμά συλλυπητήριά μου για την απώλεια της αγαπημένης σας κόρης.

Σας συγχαίρω ταυτόχρονα για την απόφασή σας να δωρίσετε τα όργανα του παιδιού σας, δίνοντας με τον τρόπο αυτόν ένα υπέροχο μήνυμα για την αξία της ανθρώπινης ζωής μέσα από την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Θα ήθελα, από κοινού μαζί σας, να εξετάσουμε τις δυνατότητες αρωγής της Βουλής των Ελλήνων προς τους ειδικευμένους φορείς θεραπευτικής και εκπαιδευτικής φροντίδας ως ελάχιστο δείγμα ηθικής συμπαράστασης έναντι όσων καθημερινά δίνουν αυτόν τον αγώνα ζωής.»

Και εκείνη που ακολούθησε

«Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του και τη θερμή αλληλεγγύη του στον αγώνα που δίνει η οικογένεια του βουλευτή κ. Νίκου Νικολόπουλου στην εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση της κόρης τους Νίκης».