Η ΔΗΚΕΤ Τανάγρας στο πλευρό του Παναγιώτη-Ραφαήλ

Σύσσωμη η κοινωνία του Δήμου Τανάγρας βρίσκεται στο πλευρό του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ, που κάνει τον μεγάλο αγώνα ζωής. Όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά ξεκινούν την  προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν, όχι μόνο την κοινωνία της Βοιωτίας, αλλά όλης της χώρας.

Με πρωτοβουλία της ΔΗΚΕΤ, χθες, Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε, στο Δημαρχείο Τανάγρας, ευρεία σύσκεψη για την καλύτερη οργάνωση του φιλανθρωπικού αγώνα, που θα διεξαχθεί την 25η Οκτωβρίου, στο κλειστό γήπεδο Σχηματαρίου, μεταξύ των Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας και του “Ερμή” Σχηματαρίου, για την οικονομική στήριξη του Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΤ κ. Διομήδης Δριχούτης, η Αντιπρόεδρος κα Μαρία Νίκα, Τοπικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι όλων των Πολιτιστικών και Αθλητικών  Συλλόγων του Δήμου, εκπρόσωποι Γονέων και Κηδεμόνων όλων των σχολείων, καθώς επίσης του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου και εκπρόσωποι φορέων.

Στη συνάντηση παρέστη ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη–Ραφαήλ, Γιώργος Γλωσσιώτης, ο οποίος ευχαρίστησε, από τα βάθη της καρδιάς του, όλους όσους έχουν δραστηριοποιηθεί για τη σωτηρία του παιδιού του και προσπαθούν με κάθε τρόπο να στηρίξουν τον αγώνα της οικογένειάς του.

Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΤ, ο οποίος από την πρώτη στιγμή δραστηριοποιήθηκε για να ευαισθητοποιηθεί η κοινωνία του Δήμου Τανάγρας αλλά και όλης της χώρας για τη σωτηρία του μικρού.

Κατά την συνάντηση κατατέθηκαν πολλές προτάσεις και αποφασίστηκε να δημοσιοποιηθεί ακόμη περισσότερο το θέμα του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ, ώστε να αυξηθεί η οικονομική στήριξη για τα νοσήλια στη Βοστόνη.

Στο πλαίσιο αυτό θα υπάρξει ενεργοποίηση όλων των κατοίκων του Δήμου αλλά και των όμορων Δήμων. Θα στηθούν κουμπαράδες σε κάθε μαγαζί, σε κάθε γωνιά του Δήμου, αλλά και όπου αλλού είναι δυνατόν, ώστε να συγκεντρωθεί το μεγαλύτερο δυνατό ποσό.

Επίσης  η κα Μαρία Νίκα και άλλοι εκπρόσωποι, πρότειναν  να αφιερωθούν, στο μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ, οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις  του Δήμου, σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα, για την οικονομική στήριξη του αγώνα.

Ενώ σύλλογοι και φορείς εξέφρασαν την επιθυμία να διοργανώσουν και άλλες εκδηλώσεις μέχρι το τέλους του χρόνου.

Η εκδήλωση της 25ης Οκτωβρίου θα έχει γενική είσοδο 10 ευρώ αλλά θα είναι ευπρόσδεκτη κάθε άλλη προσφορά, ώστε να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό και να πραγματοποιηθεί το ταξίδι. Παράλληλα θα ζητηθεί στήριξη και από φορείς και ιδρύματα που μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΤ κ. Διομήδης Δριχούτης, απευθυνόμενος στον πατέρα του παιδιού, τόνισε ότι «Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή δεν είσαι μόνος σου, αλλά είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι, δίπλα σου. Αυτός ο αγώνας είναι μόνο η αρχή των προσπαθειών για να στηρίξουμε τον Παναγιώτη-Ραφαήλ. Θα ακολουθούσουν κι άλλες δράσεις. Ραντεβού στις 25 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Σχηματαρίου, όλοι μαζί, στον μεγάλο αγώνα για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ».