Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ!!!

 

 

Η δημοτική παράταξη «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» συνεχίζοντας την λαϊκίστικη πολιτική της, αναφέρεται στη Δημοτική Αρχή του Ωρωπού χρησιμοποιώντας τουλάχιστον απρεπείς εκφράσεις. Ο Δήμος Ωρωπού ούτε απειλείται, ούτε και κατευθύνεται, όπως ο κ. Χασιώτης έχει συνηθίσει να τον κατευθύνουν. Η μειωμένη του αντίληψη, όσον αφορά τη Διοίκηση του Δήμου Ωρωπού, τον εκθέτει ανεπανόρθωτα, πρώτα σε αυτούς, οι οποίοι τον εμπιστεύθηκαν.

 

 

Η αφαίρεση των υδρομέτρων, στην οποία αναφέρεται, δεν απευθύνεται σε καμία περίπτωση στα «λαϊκά νοικοκυριά», όπως χαρακτηριστικά επικαλείται. Αναφέρεται στους υδρολήπτες, οι οποίοι εδώ και χρόνια κατασπαταλούν το αγαθό του νερού, και δεν ανταποκρίνονται στις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το Δήμο, με αποτέλεσμα να ενεργούν, όχι μόνο εις βάρος του Δήμου Ωρωπού αλλά πρωτίστως, εις βάρος αυτών, που από το υστέρημα τους, εξοφλούν τις υποχρεώσεις τους.

 

 

Η αφαίρεση υδρομέτρων αφορά, εκείνους, οι οποίοι παρεμβαίνουν στα υδρόμετρα, με σκοπό την αλλοίωση των μετρήσεων και τη διάπραξη του σοβαρού αδικήματος της κλοπής του νερού, με αποτέλεσμα ο Δήμος Ωρωπού να χρεώνεται με υπέρογκα ποσά και τα νοικοκυριά να επιβαρύνονται με επιπλέον χρεώσεις.

 

 

Ο κ. Χασιώτης είναι ο τελευταίος, ο οποίος θα προασπίσει τα συμφέροντα των δημοτών, για τον απλό λόγο, ότι αρνείται να κάνει εποικοδομητική κριτική και αποδοτική αντιπολίτευση και δημότες μας έχουν την κρίση να διακρίνουν τις αντιπολιτευτικές κορώνες από τις ουσιαστικές προτάσεις για το μέλλον αυτού του τόπου.

 

 

 

Από το Γραφείο Τύπου

 

 

του Δήμου Ωρωπού.