Η ΔΗΜ.Τ.Ο. και η ΟΝΝΕΔ Ωρωπού με μια συγκινητική εκδήλωση τίμησαν τους διατελέσαντες προέδρους

Τους διατελέσαντες προέδρους των Τοπικών Επιτροπών της Νέας Δημοκρατίας τίμησε, σε μια ξεχωριστή βραδιά, η ΔΗΜ.Τ.Ο. και η ΟΝΝΕΔ Ωρωπού, με την ευκαιρία της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίττας της, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, στην αίθουσα των ΚΑΠΗ Νέων Παλατίων.

Ήταν μια ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση, όπου ξύπνησαν μνήμες,  με πρόσωπα  που άφησαν το δικό τους αποτύπωμα στην Τοπική ιστορία της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και  μοναδικές στιγμές που έχουν χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη όλων. Πρόσωπα που τιμήθηκαν αλλά σήμερα πολλά εξ αυτών δεν βρίσκονται ανάμεσά,  αποτελούν όμως την ζωντανή  ιστορία της παράταξης, οδοδείκτες κομματικής και κοινωνικής,  ανιδιοτελούς, προσφοράς.

Με την σπουδαία αυτή πρωτοβουλία η ΔΗΜ.Τ.Ο. και η ΟΝΝΕΔ τίμησαν την ιστορία του Κόμματος και όσους προσέφεραν, ανιδιοτελώς με τους αγώνες τους σε νικηφόρες μάχες  αλλά και δύσκολες, σκληρές μάχες, όπου η παράταξη άντεξε και βρήκε το δρόμο να επιστρέψει στην διακυβέρνηση της χώρας

Ήταν μια εκδήλωση που ήρθε να ενώσει το χθες με το σήμερα, λίγους μήνες, πριν τη διενέργεια των δύσκολών εθνικών εκλογών, που αποτελούν κομβικό σημείο στην προσπάθεια του κράτους να  συνεχίζει να βαδίζει στο δρόμο της σταθερότητας και της ανάπτυξης.

Ήταν ένα προσκλητήριο αγώνα στον οποίο ανταποκρίθηκαν ο Αναπληρωτής Yπουργός Εσωτερικών Στ. Πέτσας, οι Βουλευτές του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας Γ. Βλάχος και Β. Οικονόμου, η πρώτη επιλαχούσα Πολιτευτής της Περιφέρειας Αττικής Β. Κόλλια οι Αντιπεριφερειάρχες Αθ. Αυγερινός και Ν.  Πέππας Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ωρωπού, η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής Βανέσα  Σοφρώνη, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής Δ. Αγγελής, ο Ταμίας  και Υπεύθυνος Εκλογικής ετοιμότητας Τ. Αγγελίκας, ο Τομεάρχης Νεότητας και Εγκληματικής Νεότητας  Δ. Ασημακόπουλος, η Αναπλ. Τομεάρχης Οικογενειακής Πολιτικής Άννα Φαρμακίδου,  η Αναπλ. Τομεάρχης Πολιτισμού Ρενάτα Πολύζου, αυτοδιοίκητικοί, εκπρόσωποι πολιτικών φορέων, πρόεδροι συλλόγων και μέλη του κόμματος.

Επίσης παρέστησε και απεύθυνε χαιρετισμό, εκ μέρους του Γραμματέα Οργανωτικού  Στ. Κονταδάκη, ο Τομεάρχης Οργανωτικού Βόρειας Αττικής  Μ.  Βολονάκης.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. Σπ. Καυκόπουλος ευχαρίστησε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ευχήθηκε χρόνια Πολλά. Αναφέρθηκε στο έργο της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη και έδωσε το σύνθημα για τους αγώνες που έρχονται μέσα από συστράτευση όλων των τοπικών δυνάμεων της παράταξης.

Η Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Άγκη Περγάλια ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και αναφέρθηκε στην υγειονομική κρίση την οποία η κυβέρνηση αντιμετώπισε με εντυπωσιακά θετικά αποτελέσματα στηρίζοντας τον τομέα της Υγείας,  επιχειρηματίες και πολίτες.

Στην ομιλία του Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στ. Πέτσας αναφέρθηκε στο έργο το οποίο έχει κάνει η κυβέρνηση τα τελευταία, σχεδόν, τέσσερα χρόνια, έχοντας να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της υγειονομικής κρίσης και τώρα της ενεργειακής όπου κατάφερε να βγάλει τη χώρα μπροστά και να δημιουργήσει συνθήκες σταθερότητας και προοπτικές ανάπτυξης. Κάλεσε δε όλους να δώσουν και πάλι την μάχη για όχι απλώς νίκη στις επόμενες εθνικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας αλλά για αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Βουλευτής και πρώην υφυπουργός Γ. Βλάχος ό οποίος τόνισε την κρισιμότητα των επόμενων εκλογών όπου δεν επιτρέπεται κανείς να εφησυχάσει. Όλοι πρέπει να δώσουν την μάχη ενωμένοι για η κυβέρνηση έχει παράξει έργο έστω κι αν έχουν γίνει λάθη και παραλείψεις. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι όλοι να πορευτούμε ενωμένοι να πετύχει η παράταξη αυτοδυναμία  γιατί οι εκλογές αυτές είναι εθνικές εκλογές και  κρίνεται το μέλλον της πατρίδας και των παιδιών μας.

Ο Βουλευτής Β. Οικονόμου ζήτησε όλοι να βρεθούν στην πρώτη θέση της μάχης ώστε  η Νέα Δημοκρατία να κερδίσει με αυτοδυναμία της εκλογές. Έχουμε κάνει έργο είπε και αυτό το έργο πρέπει να συνεχιστεί για να μην γυρίσουμε πίσω. Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και αναπτυξιακή προοπτική για να έρθουν  ακόμα καλύτερες μέρες που έχει ανάγκη ο τόπος.

Η Πολιτευτής Β. Κόλλια, ένας άνθρωπος με τη δική της μακρά ιστορία μέσα στη παράταξη, συγκίνησε με αναφορές σε πρόσωπα και  στιγμές που άφησαν εποχή. Πάντα μαχήτρια κι αγαπητή σε όλους, μας θύμισε στιγμές σε δύσκολες εποχές τη δεκαετία του ’80 και του ΄90 αλλά και σε νικηφόρες μάχες τη δεκαετία του 2000, του 2012 και του 2019 με τον σημερινό Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Β. Σοφρώνη συνεχάρη την ΔΗΜ Τ.Ο. Ωρωπού και την ΟΝΝΕΔ για την πρωτοβουλία τους και ζήτησε συστράτευση όλων των οπαδών της παράταξης για να πετύχει η Νέα Δημοκρατία αυτοδυναμία στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Την πρωτοχρονιάτικη πίττα ευλόγησαν οι αιδεσιμολογιότατοι πατέρες Αντώνιος και Νικόλαος.