Η Δυναμική Πολιτεία καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή για κοινωνική αναλγησία

Σε παλαιότερο Δελτίο Τύπου σε σχέση με τον προϋπολογισμό του Δήμου, αναφέραμε ότι πρόκειται για ένα προϋπολογισμό χωρίς αναπτυξιακό προσανατολισμό, ο οποίος περιέχει ”ΨΙΧΟΥΛΑ” κοινωνικής πολιτικής .
Σήμερα αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχουν ούτε αυτά και η Δημοτική Αρχή Ρούσση δεν είναι σε θέση να προσφέρει τα απολύτως απαραίτητα, τα αυτονόητα !
Η αίθουσα των παλαιών φυλακών στην οποία γίνεται το συσσίτιο για τους άπορους συμπολίτες μας,για άλλη μία φορά ήταν κλειστή και ένα απλό χαρτί κολλημένο στη πόρτα ενημερώνει ,ότι ” ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ” και κατά συνέπεια οι δεκάδες συμπολίτες μας που σιτίζονται εκεί θα μείνουν νηστικοί !
Ωρωπός 2017 !
Την ίδια στιγμή που δίνονται εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε πανηγυράκια, απ’ευθείας αναθέσεις, σε αυτοκινούμενες σκούπες που δεν χρησιμοποιούνται και εκατομμύρια ευρώ για εργασίες που θα μπορούσαν να γίνουν από το προσωπικό του δήμου, (διαγωνισμός για αποκομιδή απορριμάτων από ιδιώτη εργολάβο 6.300.000 ευρώ )  δεν ”περισσεύει” ένα πιάτο φαγητό για τους άπορους συμπολίτες μας !

 Ο κατήφορος της Δημοτικής Αρχής δεν έχει τελειωμό.

 Το ”ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ” που διάβασαν σε ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής οι συμπολίτες μας που σιτίζονται από τον Δήμο, σημαίνει πολύ απλά πως σαν Δήμος ”ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ” διότι τα 8.500.000 ευρώ που υπάρχουν στα ταμεία του δήμου και τα δεκάδες εκατομμύρια που διαχειρίζεται η Δημοτική Αρχή δεν έχουν κανένα αντίκρισμα όταν απουσιάζει η κοινωνική ευαισθησία !

Δεν περιμένουμε και δεν θέλουμε απάντηση από αυτή την Δημοτική Αρχή. Την απάντηση να την δώσουν στους Δημότες του Ωρωπού.