Η εγγονή της Τζέσυ Παπουτσή πήρε το όνομά της-Συγκίνηση στα βαφτίσια

Η βάπτιση της εγγονής της Τζέσυ Παππουτσή, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα. Η γνωστή ηθοποιός είχε αποκτήσει έναν γιο, ο οποίος προερχόταν από το γάμο της με τον Θάνο Καληώρα. Η συγκίνηση ήταν έκδηλη ανάμεσα στους συγγενείς και τους φίλους του γιου και της νύφης της.

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τη βάπτιση. Μια βάπτιση, η οποία έλαβε χώρα ένα χρόνο μετά από το χαμό της Τζέσυ Παπουτσή. Η βάπτιση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή (σ.σ. 22 Ιανουαρίου του 2019).

Το κλίμα ήταν συγκινητικό, αλλά και ευχάριστο, καθώς ένα νέο παιδί επρόκειτο να ενταχθεί στη Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία. Όσον αφορά το όνομα που πήρε η εγγονή της Τζέσυ, ήταν το αναμενόμενο. Η εγγονή της Τζέσυ Παπουτσή, όπως ήταν φυσικό, πήρε το όνομα της διάσημης γιαγιάς της.

Σχετικά με τον Δημήτρη Αποστόλου, ο οποίος ήταν φίλος για κουμπάρος της Τζέση Παπουτσή, παρευρέθηκε στο χαρμόσυνο γεγονός. Μάλιστα, ανέβασε και φωτογραφίες, με λεζάντες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Και βαφτίστηκε το παιδί του Θεού Γεσθημανή… Τζέσυ θα το φωνάζουμε τώρα που ξεκινάει τη γύρα της στη ζωή… πώς να μην γελάει δυνατά η καρδιά… καλώς ήρθες (πάλι πίσω) Τζεσάρα μου», ανέφερε αρχικά.

«Τζέσυ θα την φωνάζουμε…κι εκείνη θα το κουβαλάει με τιμή. Τους έλεγα ότι σου μοιάζει πολύ … ίδιες είστε… μπας και επέστρεψες; Τόση καλοσύνη σε μάτια; Εσύ πρέπει να ‘σαι», είπε στη συνέχεια, ο Δημήτρης Αποστόλου.