Η εγκυμοσύνη δεν πτόησε τη Μελέτη: Έτρεξε με φουσκωμένη κοιλίτσα στον Μαραθώνιο

Ο 35ος Αυθεντικός Μαραθώνιος πραγματοποιήθηκε χθες, 12 Νοεμβρίου, στο κέντρο της Αθήνας. Υπολογίζεται πως πάνω από 51 χιλιάδες άτομα βρέθηκαν εκεί για να τρέξουν.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία λόγω εγκυμοσύνης δεν έκανε την διαδρομή. Ωστόσο, θέλησε να βρεθεί εκεί – συνοδευόμενη από τον σύντροφο της, Θοδωρή Μαροσούλη – με σκοπό να στηρίξουν τον Μαραθώνιο.

Δημοσιογράφος της εκπομπής Επιτέλους Σαββατοκύριακο εντόπισε την παρουσιάστρια η, οποία αποκάλυψε on camera: “Φέτος δεν έτρεξα… Ο Θοδωρής, παρά το γεγονός ότι τον παρακάλεσα πάρα πολύ να τρέξει με τον αριθμό μου και με το τσιπάκι μου, τελικά δεν έτρεξε. Είχε πολλές πιθανότητες να έβγαινε πρώτος στον χρόνο των γυναικών -γιατί εγώ θα αποτελούσα μέρος της ομάδας των γυναικών- και θα έβλεπαν ότι έχω βγει εγώ πρώτη και θα έλεγαν “τι έχει γίνει εδώ;”.

Ο Θοδωρής είναι πολύ δυνατός αθλητής και τα 5 και τα 10 χιλιόμετρα τα έχει στην καθημερινότητά του για πλάκα. Είπαμε τελικά να έρθουμε και οι δύο απλά για να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια”.

Τέλος, αναφέρθηκε και στη δικαστική διαμάχη που έχει με τον ΣΚΑΙ, τονίζοντας: «Ούτε εγώ το υπολόγιζα, ούτε εγώ το προγραμμάτιζα έτσι. Τα πράγματα όμως δεν εξελίσσονται πάντα όπως τα θέλουμε εμείς, δεν είναι στο χέρι μας.

Έχει ο Θεός. Το ότι έχω άλλες προτεραιότητες αυτή τη στιγμή με κάνει και έχω τεράστια δύναμη και όρεξη και χαρά και ευτυχία, οπότε έχει λίγο απαλύνει την αναμπουμπούλα που δημιουργήθηκε στην επαγγελματική μου ζωή που δεν σου κρύβω ότι στην αρχή με στεναχώρησε πάρα πολύ αλλά έπρεπε να το ισορροπήσω γιατί έπρεπε να σκεφτώ και άλλα όμορφα πράγματα που συνέβαιναν ταυτόχρονα και παράλληλα. Δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχει και η Δικαιοσύνη».

youweekly.gr