Η εικόνα μιας γέφυρας στην Αυστραλία σόκαρε το διαδίκτυο

Πολλοί έσπευσαν να καθησυχάσουν πως τα φαινόμενα απατούν

Μία φωτογραφία γέφυρας στο Brisbane της Αυστραλίας που δημοσιεύτηκε στα social media έχει σοκάρει τους χρήστες από όλο τον κόσμο.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από οδηγό, λίγα λεπτά πριν διασχίσει τη φημισμένη γέφυρα Gateway. Η εικόνα μπέρδεψε πολλούς και συγκέντρωσε χιλιάδες σχόλια από κάτω, καθώς δείχνει την τεράστια γέφυρα… στραβή.

Η γυναίκα που τράβηξε τη φωτογραφία, διαβεβαίωσε τους ακολούθους της ότι δεν την επεξεργάστηκε. Εξήγησε ότι προσπαθούσε να απαθανατίσει το ηλιοβασίλεμα, όταν τράβηξε την περίεργη γέφυρα.

Οι ντόπιοι έσπευσαν να καθησυχάσουν τον κόσμο, ενημερώνοντας πως στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο τρομακτική όσο δείχνει. Ενώ πολλοί αστειεύτηκαν κάνοντας λόγο για τα διόδια της γέφυρας, γράφοντας πως αυτά είναι το πιο τρομακτικό κομμάτι της, καθώς καλούνται να πληρώνουν 5,07 δολάρια κάθε φορά που θέλουν να τη διασχίσουν.

Η αρχική γέφυρα δόθηκε στους πολίτες το 1986, ενώ το 2010 κατασκευάστηκε ένα αντίγραφο για να αντιμετωπιστεί η αυξημένη ροή κυκλοφορίας. Στο υψηλότερο σημείο της η γέφυρα έχει ύψος 64,5 μέτρα.

«Το μόνο άγχος που πρέπει να έχουν οι άνθρωποι για αυτή τη μικρή γέφυρα είναι το τίμημα για να τη διασχίσουν. Αυτό είναι εφιάλτης!», έγραψε ένας.

tanea.gr