Η Ελενα Ακρίτα υπερασπίζεται την Νόνη Δούνια για τις φωτογραφίες της από την εποχή του μόντελινγκ

Κατά όσων θυμήθηκαν τις πιο τολμηρές φωτογραφίες της Νόνης Δούνια τώρα που έγινε βουλευτής, ξέσπασε η Ελενα Ακρίτα.

Η Νόνη Δούνια μετά από μια λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ σε Ελλάδα και εξωτερικό, τη χρυσή εκείνη δεκαετία για τις πασαρέλες, επέστρεψε και πάλι στο προσκήνιο ως εκλεγμένη βουλευτής με τη ΝΔ στην Α’ Πειραώς. Οπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί ήταν εκείνοι που δεν στάθηκαν στην σημερινή παρουσία της στη Βουλή αλλά σκάλισαν το Διαδίκτυο για να βρουν τις πιο τολμηρές φωτό τους.

Ελενα Ακρίτα υπέρ Νόνης Δούνια
Με ανάρτησή της στο facebook, πριν από λίγη ώρα, η Έλενα Ακρίτα τοποθετείται επ’ αυτού γράφοντας τα εξής:

«Η κυρία Νόνη Δούνια είναι το νέο θύμα του slut shaming στα σόσιαλ. Γέμισε ο τόπος φωτογραφίες της λες κι η κοπέλα και δεν ήταν στα νιάτα της επαγγελματίας μοντέλο και πολύ καλό μάλιστα. Αυτό που βλέπουμε εμείς είναι ένα όμορφο κορίτσι που έγινε μια όμορφη γυναίκα. Αυτό που βλέπουν κάτι άλλοι… προτιμώ να μην το περιγράψω. Την είδα μια φορά στην τηλεόραση κι ομολογώ ότι ήταν καλή. Συγκροτημένος λόγος, δομημένες προτάσεις, καλά ελληνικά.
Και βέβαια έχει θέση στο Κοινοβούλιο αφού την επέλεξαν οι ψηφοφόροι της ΝΔ για να τους εκπροσωπήσει. Αν τώρα η παρουσία της στη Βουλή αποδειχτεί θετική ή αρνητική, ο καιρός θα το δείξει. Και το ίδιο ισχύει και για κάτι φαιδρούς κυριούληδες με κοστούμι και γραβάτα ή δίχως – από διάφορα κόμματα κι αποκόμματα.
Καλή δύναμη, κυρία Δούνια».

Η κυρία Νόνη Δούνια είναι το νέο θύμα του slut shaming στα σόσιαλ. Γέμισε ο τόπος φωτογραφίες της λες κι η κοπέλα και…

Posted by Elena Akrita on Monday, July 22, 2019

Πηγή: iefimerida.gr