Η εξομολόγηση του 27χρονου ηθοποιού που έχει εθισμό στα τατουάζ

Ο Άλμπερτ Αρώνης είναι 27 χρονών, ηθοποιός στο επάγγελμα και έχει εθισμό στα τατουάζ. Ο νεαρός άντρας «χτύπησε» το πρώτο του tattoo πριν τέσσερα χρόνια και, όπως ανέφερε ο ίδιος στην εκπομπή Tatiana Live, δεν σταμάτησε από τότε, έχοντας φτάσει σήμερα να έχει στο κορμί του 150. Ο 27χρονος ηθοποιός χαράζει στο σώμα του σχέδια, με ιδιαίτερο νόημα το καθένα, όπως το όνομα της μητέρας του στο κεφάλι του ή μία φωτογραφία της στο στήθος του.

Ο Άλμπερτ έχει συνηθίσει τα αδιάκριτα βλέμματα και τις αρνητικές κριτικές, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αντιμετωπίσει bullying στον δρόμο, εξαιτίας της εμφάνισής του.

Ο 27χρονος βρέθηκε στην εκπομπή Tatiana Live και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τον εθισμό του στα τατουάζ, αλλά και τα συναισθήματα που προκαλούνται σε εκείνον κάθε φορά που «χτυπάει» καινούργιο.