Η εταιρεία «The New Good Life» του Σταμάτη Χασιώτη έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Ο Σταμάτης Χασιώτης, από τους κορυφαίους στον ασφαλιστικό κλάδο, έκανε το μεγάλο βήμα και δημιούργησε την εταιρεία «The New Good Life», που έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της με μια μεγάλη γιορτή, στην ταβέρνα «Σιντριβάνι», στην Μαλακάσα.

Ο κ. Χασιώτης ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθηκαν και ευχήθηκε Καλή Χρονιά. Κατά τον χαιρετισμό του έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε συγκεκριμένους φίλους και συνεργάτες που τον στήριξαν στην μακρόχρονη πορεία του.

Ιδιαίτερα συγκινημένος, αναφέρθηκε στα δύο πιο σπουδαία γεγονότα της χρονιάς που πέρασε. Το πρώτο είναι η γέννηση του γιου του στις 22/12/2022, το οποίο όπως τόνισε τον γέμισε χαρά και τον έκανε καλύτερο άνθρωπο. Το δεύτερο είναι η επαγγελματική απόφαση που πήρε, δηλαδή να προχωρήσει από 1/1/23 σε αποκλειστική συνεργασία με την Brokers Union.

Στο σημείο αυτό ευχαρίστησε τους Φώτη Καλαμπαλίκη και Γιώργο Κοντογιάννη, οι οποίοι αποτελούν και τον λόγο για τον οποίο πήρε αυτή την επαγγελματική απόφαση.

Όπως τόνισε ο κ. Χασιώτης «από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασαν ως μέλος της οικογένειας της BU και όλη η ομάδα της BU με βοηθάει καθημερινά, ώστε να εξελιχθώ ακόμα περισσότερο ως επαγγελματίας, κάτι το οποίο αποτυπώνεται και παραγωγικά στο κλείσιμο του πρώτου διμήνου του 2023, όπου η εταιρεία «The New Good Life» τρέχει με αύξηση 15%».

Ακολούθως, επισήμανε ότι «Στα 16 χρόνια που βρίσκομαι στον ασφαλιστικό επαγγελματικό χώρο, υπήρξαν σταθμοί στην καριέρα μου και είμαι ευγνώμων για αυτό, αλλά πιστεύω πως για τα υπόλοιπα χρόνια της καριέρας μου, θα συνεχίσω τη διαδρομή μου με την Brokers Union.

Θέλω να επισημάνω εδώ, πως η αξία του καθενός μας είναι αδιαπραγμάτευτη και απαράμιλλη. Την αξία του ο καθένας, όμως, μπορεί να την αναδείξει καλύτερα από ποτέ, όταν συναναστρέφεται με τους κατάλληλους ανθρώπους, που τον κατανοούν και είναι πραγματικά στο πλευρό του, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο».

Η βραδιά κύλησε με καλό φαγητό και άφθονο κρασί, συντροφιά με παλιές και νέες μελωδίες μιας υπέροχης ορχήστρας, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Σταμάτης Χασιώτης είναι από τους πιο διακεκριμένους επαγγελματίες, έμπειρος, μα πάνω από όλα είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, δυναμικός αλλά και ευαίσθητος, γεμάτος αγάπη, χαμόγελο, τιμιότητα, ακεραιότητα και σεβασμό. Είναι τιμή σε όποιον τον γνωρίσει.

Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή αρχή, στο νέο εγχείρημα του με τη δική του εταιρεία «The New Good Life» Σταμάτης Χασιώτης & Συνεργάτες. Είμαστε βέβαιοι πως θα την έχει, γιατί προχωράει με γνώμονα την ψυχή του και όταν η εμπειρία και ο επαγγελματισμός συναντώνται με την ανθρωπιά, τότε μόνο κάτι πολύ καλό μπορεί να προκύψει.