Η Κ.Ε.Δ.Ω και η Δ.ΕΠ.ΙΣ Δήμου Ωρωπού τίμησαν την Γιορτή της Μητέρας

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ωρωπού & η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Δήμου Ωρωπού τίμησαν τη γιορτή της Μητέρας με μια εξαιρετική εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν την Κυριακή 13 Μάϊου, στην αίθουσα εκδηλώσεων Κ.Α.Π.Η. Νέων Παλατίων.

Η μητέρα είναι αστείρευτη πηγή δύναμης, τρυφερότητας, αγάπης. Πάντα εκεί στα ευχάριστα και δυσάρεστα γεγονότα της ζωής, στη χαρά, στη λύπη, στον πόνο, στη μοναξιά, στην απογοήτευση.

Μέσα από μια Μουσική-Θεατρική Παράσταση με τίτλο «ΓΥΝΑΙΚΑ-ΜΗΤΕΡΑ» υμνήθηκε εκείνη που δίνει ζωή από τη ζωή της. Η γυναίκα που δίνεται ολοκληρωτικά και αγαπά ανιδιοτελώς το παιδί της, μέχρι την τελευταία της πνοή.

Η Πρόεδρος της ΔΕΠΙΣ κα Δήμητρα Σωτήρχου-Τοτόμη, απηύθυνε χαιρετισμό και εξέφρασε με τρυφερότητα τη σπουδαιότητα του να είσαι μητέρα, ενώ η υπεύθυνη της Κ.Ε.Δ.Ω. κα Σουλτάνα Μαμμή καλωσόρισε όλους όσους παρευρέθηκαν και συντόνισε την εκδήλωση αγγίζοντας με απαράμιλλη ευαισθησία το θέμα.

Η τριμελής ορχήστρα με την Αριστέα στην κιθάρα και την Αργυρώ με τον Σταμάτη στα βιολιά, μάγεψε με τις μελωδίες της, ενώ η παρουσίαση και απαγγελία ποιημάτων σε σκηνοθεσία της Κατερίνας Μαντέλη καθήλωσε το κοινό χαρίζοντας του ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές.

Κι ένα τέταρτο μητέρας αρκεί για δέκα ζωές, και πάλι κάτι θα περισσέψει που να το ανακράξεις σε στιγμή μεγάλου κινδύνου. (Οδ. Ελύτης)

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Περιφεριεακή Σύμβουλος κα Ιωάννα Στεργίου, ο Αντιδήμαρχος Καπανδριτίου κ. Δημήτρης Βελτανιώτης, η Πρόεδρος της ΔΕΠ κα Ανδριάνα Αλεξανδράτου και η Πρόεδρος της Ε.Τ.Α.Δ.Ω κα Αναστασία Μαραβέλια, Πρόεδροι Συλλόγων και Φορέων.