Η λαμπρή και επιτυχημένη πορεία της Δέσποινας Λεμονίτση στο “The Voice of Greece”

Η λαμπρή και επιτυχημένη  πορεία της Δέσποινας Λεμονίτση στο μουσικό τηλεοπτικό σόου του «The Voice of Greece», την οδήγησε μέχρι την τελική τετράδα. Με το τραγούδι του Νίκου Παπάζογλου «Αύγουστος», η Δέσποινα έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας.  Συγκίνησε το κοινό και με την ψήφο του έφτασε μέχρι την τελική τετράδα στον μεγάλο τελικό.

Η Δέσποινα πραγματοποίησε μια  καταπληκτική πορεία και το γεγονός ότι πέρασε στους τέσσερις καλύτερους είναι τεράστια επιτυχία.  Το όνειρο συνεχίζεται και ο δρόμος για την κορυφή είναι ανοιχτός. Η επιτυχία τεράστια για την σπουδαία φοιτήτρια του Μαθηματικού και άριστη τραγουδίστρια. Έχει ένα απίστευτο μουσικό ταλέντο και είναι βέβαιο ότι η συνέχεια στο μουσικό στερέωμα θα είναι αντάξια των απίστευτων δυνατοτήτων της.

Στις καρδίες όλων η Δέσποινα είναι η νικήτρια του μουσικό σόου, γιατί κατέθεσε την ψυχή της σε όλη τη διαδρομή, μάγεψε με τη φωνή της, το ταλέντο της, την μουσική ευαισθησία της και το ήθος της.

Δέσποινα, με την εξαιρετική πορεία σου στο The Voice of Greece, έκανες περήφανο όλο τον Ωρωπό και συγκίνησες όλη την Ελλάδα με την υπέροχη φωνή σου. Συγχαρητήρια και ευχόμαστε αυτή η εμπειρία σου να σημάνει την αρχή μιας επιτυχημένης καριέρας στο πεντάγραμμο.

Η εξαιρετική πορεία της Δέσποινας Λεμονίτση μέχρι την τελική τετράδα

Ένα δικό μας ταλαντούχο κορίτσι, από τον Ωρωπό, η Δέσποινα Λεμονίτση, κέρδισε τις εντυπώσεις και μια θέση στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, με τη συμμετοχή της στο The Voice of Greece, το βράδυ της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου.

Με την μαγευτική φωνή της επέλεξε να τραγουδήσει το “Just Hold me”, εντυπωσιάζοντας την κριτική επιτροπή, με τον Πάνο Μουζουράκη και τον Σάκη Ρουβά να την διεκδικούν για να την πάρουν στην ομάδα τους.

Στη συνέχεια, η Δέσποινα, έδωσε τη δική της μάχη, στις 23 Νοεμβρίου, για την πρόκληση να περάσει στην τρίτη φάση. Με μια συγκλονιστική ερμηνεία, που άφησε άφωνους τους κριτές, με το τραγούδι «Say Something», μαζί με την Ιωάννα, η Δέσποινα Λεμονίτση, κατάφερε να κερδίσει στα Battles και να περάσει  πανηγυρικά  στην επόμενη φάση του μουσικού τηλεοπτικού σόου The Voice.

Η Δέσποινα μάγεψε τους κριτές και στα knockouts, στις 5 Δεκεμβρίου, με το τραγούδι «colors of the wind». Παρά τον πολύ σκληρό συναγωνισμό, αυτή τη φορά από άλλες δύο εξίσου καλές τραγουδίστριες, την Έλενα και τη Χλόη, απέδωσε εξαιρετικά το τραγούδι κάνοντας τον μέντορά της Πάνο  Μουζουράκη να την επιλέξει για το επόμενο γύρο του μουσικού τηλεοπτικού σόου, στο πρώτο LIVE.

Η μεγάλη στιγμή της LIVE ψηφοφορίας των Cross Battles, στο “The Voice Of Greece”, για τη Δέσποινα Λεμονίτση, έφτασε στις 7 Δεκεμβρίου. Με την ερμηνεία της στο τραγούδι «Univited» κατάφερε να μαγέψει το κοινό που με την ψήφο του την έστειλε στους 16.

Η Δέσποινα Λεμονίτση κατάφερε να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της περνώντας στους 8, στις 14 Δεκεμβρίου, φτάνοντας στο αποκορύφωμα της παρουσίας της στο The Voice of Greece με το τραγούδι «Μαμά γερνάω».

Την μάχη έδωσε, μέχρι την τελευταία στιγμή, στον Μεγάλο Τελικό, της 20ης Δεκεμβρίου, καταφέρνοντας, με την ψήφο του κοινού να περάσει στην τελική τετράδα με το τραγούδι «Αύγουστος», αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές.

Στη συνέχεια, ερμηνεύοντας το Just Hold me διαγωνίστηκε για να φτάσει μέχρι την τελική δυάδα, στην οποία μπορεί να μην την απολαύσαμε τελικά, άφησε όμως τις καλύτερες εντυπώσεις και την πεποίθηση ότι είναι γεννημένη για να φτάσει πολύ ψηλά κατακτώντας τη θέση που πραγματικά της αξίζει στη μουσική σκηνή.