Η Μαρμαρά είναι το δείγμα σας και το έκτρωμα των βυθιζόμενων κάδων η λογική σας

του Άγγελου Χατζηιωάννου

Η περίφανη Μαρμαρά δυστυχώς  πνίγεται. Στον πρώην πλέον εμπορικό δρόμο του Ωρωπού, γιατί μόνο εμπορικός δεν είναι τώρα, δεν εχουν τελειωμό τα προβλήματα. Δεν έφτανε μόνο η οικονομική κρίση και τα λάθη του παρελθόντος, ήρθε και η  δημοτική αρχή του κυρίου Ρούσση να  ξεκινήσει ένα έργο, που δυο χρόνια επί Οικονομάκου και άλλα τρία χρόνια επί Ρούσση, καθόταν στα συρτάρια!

Να ξεκινήσει δυστυχώς εργασίες μέσα στο Ιούλιο και να καταστρέψει όλη την καλοκαιρινή σαιζόν των εμπόρων. Δικαιολογίες μετά από πέντε χρόνια περί αρχαιολογίας δεν υπάρχουν. Μόνο η ανικανότητα για άλλη μια φορά της διαχείρισης εκ μέρους της δημοτικής αρχής υπάρχει και η προσπάθεια να δείξει ότι κάτι κάνει μετά από τρία χρόνια απραξίας και αυτό με ξένα κόλλυβα.

Ο χρόνος για τις εκλογές άρχισε να μετράει αντίστροφα. Η αλαζονεία τους όμως δεν έχει όρια. Με αυτήν αντιμετωπίζουν τον συνδημότη μας. Το δείχνουν ακόμη και με την κακογουστιά τους, που με το ζόρι τοποθέτησαν και το μνημείο πεσόντων εμπόρων 2017 και βέβαια και για όλους εμάς που ζούμε στα Νέα Παλάτια! Εννοώ βέβαια τους δυο βυθιζόμενους κάδους στη διασταύρωση Μαρμαρά και Γεννηματά, που ενώ δεν ήταν το κατάλληλο μέρος για να τους  βάλουν, με τον εγωισμό να ξεχειλίζει, δεν άκουσαν ούτε τον πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος, τον κ. Καζαμία, ούτε εμάς βέβαια. Ο δήμαρχος μαζί με τον Μιχάλη Τόλια, τελικα τους τοποθέτησαν…

Δεν μένει πια από το να κανονίσουμε και ημερομηνία για κατάθεση στεφάνων κύριοι Απαράδεκτοι, χωρίς κανένα όραμα για τον τόπο. Μονο νταραβέρια και πανηγύρια. Αυτά νομίζετε πως θα σας ξαναδώσουν την εξουσία, αλλά κάνετε μεγάλο λάθος. Ο κόσμος έχει προβλήματα και μάλιστα επιβίωσης και εσείς τόχετε ρίξει στο τσιφτετέλι! Ποιο είναι το κοινωνικό σας έργο; Πείτε μας με πραγματικά στοιχεία και όχι με θα και αερολογίες. Η Μαρμαρά είναι το δείγμα σας και το έκτρωμα των βυθιζόμενων κάδων η λογική σας.