Η Ματθίλδη Μαγγίρα στον Ωρωπό μαζί με τον Αποστόλη Αναστασόπουλο

 

Την κρύα μέρα του Γενάρη ήρθε να ζεστάνει, σήμερα, στον Ωρωπό η παρουσία της γνωστής ηθοποιού Ματθίλδης Μαγγίρα, συνοδευόμενη από την κόρη της.

Απρόσμενη η παρουσία της ηθοποιού ξάφνιασε τους λιγοστούς, εξαιτίας του χιονόνερου, κατοίκους του Ωρωπού που βρέθηκαν, το μεσημέρι, στο κέντρο της Σκάλας. Η γοητεία και η απλότητα της τους μάγεψε.

Αιτία της παρουσίας της εδώ, ήταν ένας πολύ καλός  φίλος και συνεργάτης της. Ο γνωστός φωτογράφος Αποστόλης Αναστασόπουλος, τον οποίο επισκέφθηκε στο ατελιέ του στην οδό Γ. Γεννηματά 17 στα Νέα Παλάτια.

Οι δυο φίλοι είχαν καιρό να τα πουν και η ευκαιρία τους δόθηκε πρώτα με ένα καφέ στο ζεστό περιβάλλον της Epoca  και μετά με  γεύμα σε ένα από τα πιο in εστιατόρια της περιοχής τη Μυρσίνη. Παρέα τους και η γλυκύτατη 16χρονη κορούλα της Ματθίλδης Μαγγίρα, Λήδα Φόστερ.

Ο Αποστόλης και η Ματθίλδη, σε ένα ευχάριστο και φιλικό κλίμα, είχαν πολλά να πουν. Θυμήθηκαν τα παλιά, είπαν τα νέα τους, ενώ δεν παρέλειψαν να συζητήσουν και τα επαγγελματικά τους.  Άλλωστε πέρα από συνεργάτες είναι και καλοί φίλοι κι αυτό  βοηθάει ώστε η δουλειά τους να έχει πάντα μοναδικά αποτελέσματα.

Δείτε την ανάρτηση του Αποστόλη Αναστασόπουλου στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook: