Η “μαύρη χήρα” της Κοιλάδας θέλει να “σπάσει” τα ισόβια-Ξανά στα δικαστήρια

Ξεκίνησε το πρωί ενώπιον των δικαστών του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ναυπλίου, η συνέχεια της δίκης σε δεύτερο βαθμό για την αποκαλούμενη “μαύρη χήρα” και τη δολοφονία του 42χρονου καπετάνιου Θανάση Λάμπρου.

Η γυναίκα του και κατηγορούμενη, θα απολογηθεί και η κατάθεση της έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η 42χρονη χήρα εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης από το 2016. Την ποινή επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρίπολης και η κατηγορία ήταν η ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Όλοι περιμένουν η χήρα να πει τη δική της εκδοχή για όσα της καταλογίζονται, αφού επιδιώκει μια ευνοϊκότερη ποινή, αλλά κυρίως να σπάσει τα ισόβια, για τη δολοφονία του καπετάνιου που έγινε τον Δεκέμβριο του 2014 στην Κοιλάδα Ερμιονίδας.

Επιμένει ότι είναι αθώα

Η 42χρονη φαίνεται πως εξακολουθεί να διακηρύσσει την αθωότητά της, επιμένοντας ότι «ουδέποτε ομολόγησα τον φόνο», ακυρώνοντας έτσι για ακόμα μία φορά την αρχική ομολογία της, τον Ιούλιο του 2015. Εξάλλου, υποστηρίζει ότι ο άντρας της έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του. Αυτό επιδίωξε να αποδείξει μετά και την κατάθεση του ιατροδικαστή, ο οποίος δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, αλλά ούτε και της δολοφονίας του άτυχου 42χρονου.

Μάλιστα, σε παλιότερη συνεδρίαση οι δικηγόροι της κατηγορουμένης είχαν κάνει αναπαράσταση με ψεύτικο όπλο, για να αποδείξουν ότι ο καπετάνιος έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του, εξαιτίας της μανιοκατάθλιψης, από την οποία, όπως ισχυρίζονται, βασανιζόταν.

Το άγριο φονικό έγινε στις 8 Δεκεμβρίου 2014, όταν ο άτυχος καπετάνιος βρέθηκε νεκρός με δύο σφαίρες σε κεφάλι και κοιλιά, στην αυλή του σπίτι του αδελφικού του φίλου, στην Κοιλάδα Ερμιονίδας Αργολίδας.

Πηγή: argonafplia