Η μητέρα και ο αδερφός του Παναγιώτη Μαυρίκου οι νεκροί στο αυτοκίνητο που έπεσε στη Δραπετσώνα

Οι σοροί δύο ατόμων, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, εντοπίστηκαν μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητο που έπεσε στο Νέο Μώλο Δραπετσώνας σήμερα νωρίτερα το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, πρόκειται για τη μητέρα και τον αδελφό του Παναγιώτη Μαυρίκου, εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολη», που είχε σκοτωθεί σε τροχαίο δυστύχημα στην Αττική Οδό, όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε πήρε φωτιά. Σύμφωνα δε, με επιπλέον πληροφορίες, ο αδελφός του Μαυρίκου έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα, ενώ είχε νοσηλευτεί σε κλινική.

Οι σοροί ανελκύστηκαν από κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών και πρόκειται να μεταφερθούν στο Τζάνειο Νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, σε δηλώσεις του ανέφερε πως ο αδελφός του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μαυρίκου που είχε απανθρακωθεί τον Ιούνιο του 2016 μέσα στο αυτοκίνητό του, ήταν βαρέως ψυχικά πάσχων με πρόβλημα σχεδόν εκ γεννετής.

Μετά τον «απροσδόκητο» και «περίεργο» όπως τον χαρακτήρισε ο κ.Κούγιας θάνατο του Παναγιώτη Μαυρίκου το 2016, επήλθε και η οικονομική κατάρρευση της οικογένειας.

Η περιουσία της οικογένειας ήταν ακίνητα με μεγάλα βάρη και οι τίτλοι των εφημερίδων, με την υπέργηρη μητέρα του να μην καταφέρνει να τα βγάζει οικονομικά.

Ο κ.Κούγιας, μάλιστα, αποκάλυψε ότι η χήρα και τα παιδιά του Παναγιώτη Μαυρίκου ζουν απομονωμένοι στο Βόλο. «Πρόκειται για την ολοκλήρωση του δράματος», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

 

topontiki