Η Μιμή Ντενίση στο στόχαστρο αντιεξουσιαστών

Αντιεξουσιαστές έβαλαν στο στόχαστρό τους τη Μιμή Ντενίση. Ο αγώνας που κάνει η γνωστή ηθοποιός ενάντια σε όλους εκείνους που έχουν εγκαταλείψει το Πεδίον του Αρεως, με αποτέλεσμα να γίνει άντρο εμπόρων ναρκωτικών, ναρκομανών και κάθε είδους ανομίας, φαίνεται ότι ενόχλησε κάποιους, με αποτέλεσμα να την… επικηρύξουν.

Ατομα που αποτελούν την ομάδα «Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Αρχιτεκτονικής» κόλλησαν αφίσες με τη φωτογραφία της δημοφιλούς πρωταγωνίστριας σε όλη την περιοχή γύρω από το πολύπαθο πάρκο. Οπως αναφέρουν, μάλιστα, στη μακροσκελή ανακοίνωσή τους, «οι ηλίθιοι ντόπιοι μικροαστοί δεν χωρούν στο Πεδίο του Αρεως». Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Εspresso», η Μιμή Ντενίση πληροφορήθηκε το γεγονός της στοχοποίησής της στο Στρασβούργο, όπου βρίσκεται μαζί με τη Βανέσα Ρεντγκρέιβ, και αμέσως έλαβε τα μέτρα της, προσλαμβάνοντας φρουρούς για την ασφάλεια της κόρης της αλλά και των οικείων της, που μένουν στο σπίτι της επί της οδού Μαυρομματαίων, μια… ανάσα από το Πεδίον του Αρεως.

Η ομάδα των αναρχικών καταφέρεται στην ανακοίνωσή της και εναντίον του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, τονίζοντας στο κείμενό της τα εξής: «Δεν είναι τίποτα περισσότερα από μια χούφτα οργισμένων ηλιθίων που αξιοποιεί τις σχέσεις της, τις μούρες της (όπως τη Μιμή και τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων στις επόμενες δημοτικές εκλογές, Γιώργο Πατούλη) και μικροπολιτικές πρακτικές επιπέδου facebook για να διαφημίσει τις διαθέσεις της για ένα κομμάτι της μητρόπολης».

Στο Green Park

Πάντως, από την πλευρά της ομάδας των πολιτών «Πρωτοβουλία Κατοίκων Πεδίου του Αρεως» -οι οποίοι πριν από λίγο καιρό, σε μια συμβολική κίνηση, έβαψαν λευκή την πρόσοψη του ερειπωμένου αναψυκτηρίου Green Park- τονίζεται ότι «δεν πρόκειται να μπούμε σε διάλογο με καμία ομάδα που ουσιαστικά υπερασπίζεται τη λειτουργία ενός απάνθρωπου κυκλώματος πώλησης ναρκωτικών, το οποίο θησαυρίζει από την εξαθλίωση της ζωής νέων κοριτσιών και αγοριών, ακόμα και με τη σεξουαλική τους εκμετάλλευση».

Αλλά και η ίδια η Μιμή Ντενίση σε αναφορά της για το θέμα έχει δηλώσει στο παρελθόν: «Δεν ζητάμε ούτε κάτι μικροαστικό ούτε κάτι ηλίθιο, αντίθετα αυτό που ζητάμε είναι φιλολαϊκό. Ζητάμε ένα πάρκο που να είναι για όλο τον λαό, να πηγαίνουν όλοι και να κάνουν μια βόλτα εκεί. Απλά και ουσιαστικά πράγματα που μπορεί να συμβαίνουν σε μια ευνομούμενη κοινωνία. Δυστυχώς, στο Πεδίον του Αρεως τίποτα δεν είναι κανονικό. Υπάρχει απόλυτη παραβατικότητα και -επειδή η χώρα βρίσκεται σε μια περίοδο κρίσης- οι κάτοικοι είναι αναγκασμένοι να ζητούν τα αυτονόητα».