«Η μουσική δίνει ψυχή στις καρδιές και φτερά στη σκέψη» Πλάτων

Μια υπέροχη μουσική βραδιά μας χάρισε χθες βράδυ 21 Ιουλίου, ο Πολιτιστικός & Πνευματικός Σύλλογος Σκάλας Ωρωπού, στις Φυλακές Ωρωπού, υπό την αιγίδα του Δήμου Ωρωπού και τη στήριξη της Κ.Ε.Δ.Ω.

Μελωδικές φωνές πρόσφεραν ανεπανάληπτες στιγμές,  στη μουσική συνάντηση Χορωδιών, δίνοντας ξεχωριστό χρώμα και ύφος στο χώρο των Ιστορικών Φυλακών Ωρωπού.  Συνθέσεις καταξιωμένων Ελλήνων συνθετών, πλημμύρισαν το χώρο κι έκαναν τους θεατές να σιγοψιθυρίσουν γνωστές μελωδίες υπό το φως του φεγγαριού.

Η Πολυφωνική Χορωδία της Αίγινας, με μαέστρο τον κ. Γιάννη Βρυζάκη, καλεσμένη της Μικτής Πολυφωνικής Χορωδίας του Πολιτιστικού & Πνευματικού Συλλόγου Σκάλας Ωρωπού, με μαέστρο τον κ. Σταύρο Κοτυλόπουλο, μάγεψε με τις υπέροχες φωνές.

Τα δύο χορωδιακά σύνολα με τις εξαιρετικές ερμηνείες τους, αποκάλυψαν ότι όταν οι άνθρωποι θέλουν, μπορούν να γίνουν δημιουργικοί προσφέροντας το καλύτερο δυνατό στο κοινωνικό σύνολο. Οι ομάδες κάνουν θαύματα όταν έχουν τη θέληση να ξεπεράσουν τα συμβατικά όρια της καθημερινότητας.

Η όμορφη βραδιά συνεχίστηκε στον προαύλιο χώρο του γραφείου του Πολιτιστικού & Πνευματικού Συλλόγου  Σκάλας Ωρωπού, όπου η Πρόεδρος κ. Βασιλική Βλάχου, σαν άψογη οικοδέσποινα, και τα μέλη του Συλλόγου πρόσφεραν κέρασμα στους φιλοξενούμενους από την Αίγινα.

Πολυφωνική Χορωδία Αίγινας

 

Πολυφωνική Χορωδία Αίγινας, μαέστρος Γιάννης Βρυζάκης

 

Μικτή Πολυφωνική Χορωδία Πολιτιστικού & Πνευματικού Συλλόγου Σκάλας Ωρωπού

 

Μικτή Πολυφωνική Χορωδία Πολιτιστικού & Πνευματικού Συλλόγου Σκάλας Ωρωπού, μαέστρος Σταύρος Κοτυλόπουλος