Η Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπαιξε μπάλα με ομάδα Ρομά (Βίντεο)

Στο δημοτικό γήπεδο του Μοσχάτου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 2 Απριλίου,ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και ομάδας Ρομά, στον οποίο αγωνίστηκε και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην ομάδα της ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ, της Συνομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά, αγωνίστηκε εκτός των άλλων και ο Ντανιέλ Μπατίστα. Μαζί με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αγωνίστηκε και ο γιος του.

Το σκορ του αγώνα έληξε 6-4 υπέρ της ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης να σημειώνει δύο τέρματα για την ομάδα του, ενώ τέσσερα σκόραρε ο παλαίμαχος προδοσφαιριστής Θοδωρής Ζαγοράκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον γιο του Κωνσταντίνο στον αγώνα ποδοσφαίρου της ΝΔ με την ομάδα της Συνομοσπονδία των Ρομά

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον γιο του Κωνσταντίνο στον αγώνα ποδοσφαίρου της ΝΔ με την ομάδα της Συνομοσπονδία των Ρομά 

Είναι ένα ιστορικό παιχνίδι και από την επόμενη μέρα η κοινωνία θα μας αντιμετωπίζει με διαφορετικό μάτι

Από την πλευρά του ο Μυλωνάς Νικόλαος, αντιπρόεδρος της συνομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά είπε: “Ο σημερινός αγώνας είναι πολύ σημαντικός, γιατί θα δυναμώσει την κοινωνική συνοχή που λείπει από το χώρο. Πρέπει να υπάρχει θεσμική συνεργασία για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που αφορούν τις κοινότητες των τσιγγάνων. Ένα μέρος τους δεν έχει παιδεία, δεν έχει τα βασικά κοινωνικά αγαθά και πρέπει να βρεθούν λύσεις”.

Ο Ντανιέλ Μπατίστα και ο Θοδωρής Ζαγοράκης στον αγώνα ποδοσφαίρου της ΝΔ με το Σύνδεσμο Ρομά
Ο Ντανιέλ Μπατίστα και ο Θοδωρής Ζαγοράκης στον αγώνα ποδοσφαίρου της ΝΔ με το Σύνδεσμο Ρομά  

 

Πρέπει να υπάρχει θεσμική συνεργασία για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που αφορούν τις κοινότητες των τσιγγάνων

“Αυτός είναι ο αθλητισμός, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, δεν έχει ούτε χρώματα, ούτε τίποτα” είπε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Θοδωρής Ζαγοράκης που έλαβε επίσης μέρος στον αγώνα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Θοδωρή Ζαγοράκη στον αγώνα ποδοσφαίρου της ΝΔ με την ομάδα της Συνομοσπονδία των Ρομά 

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προβαίνει σε τέτοια κίνηση: υπενθυμίζουμε ότι αντίστοιχα η ποδοσφαιρική ομάδα του κόμματος είχε παίξει μπάλα με την Εθνική Αστέγων. Διπλό όμως το ενδιαφέρον, λόγω των δηλώσεων Δαβάκη για τους Ρομά που είχαν προκαλέσει αντιδράσεις.

Δείτε τις δηλώσεις Μητσοτάκη μετά τον αγώνα:

Δείτε εικόνα: