Η ΟΣΩ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κύριλλου

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ομοσπονδία Συλλόγων Ωρωπού (ΟΣΩ), την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, στα ΚΑΠΗ, στα Νέα Παλάτια παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κηφισίας Αμαρουσίου Ωρωπού και Μαραθώνα κ Κύριλλου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Ωρωπού Γ. Γιασημάκης, οι Βουλευτές της ΝΔ Γ. Βλάχος και Ελληνικής Λύσης Αντ. Μυλωνάκης, οι πρώην Δήμαρχοι Θ. Ρούσσης και Γ. Οικονομάκος, οι Αντιδήμαρχοι Αν. Γαζβινιάν και Γ. Κανελλόπουλος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΩ Αγγ. Χατζηιωάννου, ο Επικεφαλής του Συνδυασμού «Συμμαχία Δημιουργίας» Δ. Καμπιώτης, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι όλων των δημοτικών παρατάξεων, οι Ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Π. Δέδες, Π. Πέππας και Ν. Δημητρίου, ο Δήμαρχος Σαρωνικού και υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Φιλίππου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Γ.  Σμέρος,  η πρώην Βουλευτής Ιωάννα Στεργίου, Πρόεδροι Συλλόγων, μέλη και φίλοι της ΟΣΩ.

Ο πρόεδρος της ΟΣΩ  Γ. Παναγόπουλος ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθηκαν, τους ευχήθηκε καλή χρονιά και αναφέρθηκε στο έργο της Ομοσπονδίας που είναι η προώθηση τοπικών θεμάτων που απασχολούν όλους του κατοίκους του Δήμου Ωρωπού,  η κατάθεση προτάσεων και απόψεων για την επίλυσή τους.

Ο ιδρυτής της ΟΣΩ Χρ. Παναγόπουλος αναφέρθηκε στους αγώνες που έχει δώσει η Ομοσπονδία για την εξυγίανση του Ασωπού ποταμού και στην κατάθεση προτάσεων για την περιβαλλοντική και οικιστική λειτουργία της περιοχής.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κηφισίας Αμαρουσίου Ωρωπού και Μαραθώνα ευχαρίστησε για την πρόσκληση να παραστεί και να ευλογήσει την πίτα του Συλλόγου. Ευχήθηκε σε όλους καλή κι ευλογημένη χρονιά και εξήρε το έργο της ΟΣΩ για ένα καλύτερο Ωρωπό.

Στο ίδιο μήκος κύματος και όλοι οι υπόλοιποι ομιλητές, με τον Δήμαρχο Ωρωπού Γ. Γιασημάκη να εύχεται καλή χρονιά δημιουργική  και να αναφέρεται στη δράση της ΟΣΩ που έχει  σημαντικό παρεμβατικό ρόλο στην τοπική κοινωνία.