Η Σάσα Σταμάτη και δύο μράβοι διέκοψαν την παράσταση του Ζαριλίκου για σάτιρά του προς το Μαρινάκη

Οργανωμένο πέσιμο στον Ζαραλίκο από τη Σάσα Σταμάτη και μπράβους – Τους έδιωξαν «με τις κλωτσιές» οι θεατές

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στην παράσταση του γνωστού κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου «200 χρόνια δανεικά», όταν οργισμένη υπάλληλος του ομίλου Μαρινάκη, η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη, συνοδεία μπράβων όρμηξαν στη σκηνή προκειμένου να διακόψουν την παράσταση επειδή ο κωμικός σατίριζε τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο twitter, φαίνεται ξεκάθαρα η δημοσιογράφος των Παραπολιτικών Σάσα Σταμάτη, μαζί με μπράβους να πραγματοποιούν “οργανωμένο πέσιμο” στον κωμικό.

Η Σταμάτη μάλιστα ακούγεται να λέει στον Ζαραλίκο, ο οποίος διατήρησε σε όλη τη διάρκεια του επεισοδίου την ψυχραιμία του, ότι είναι «φίλος του Μελισσανίδη» και ότι -τάχα- δε λέει τίποτα για αυτόν στο έργο του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αντίδραση του κοινού ήταν άμεση, καθώς οι θεατές κινητοποιήθηκαν αμέσως και πέταξαν έξω από το θέατρο τους τραμπούκους, μπαίνοντας μάλιστα «ασπίδα» μπροστά στον Ζαραλίκο.

Σε μια λακωνική ανάρτησή του, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος τα ξημερώματα έγραψε απευθυνόμενος προσωπικά στον πρωθυπουργό: «Στην χώρα που είσαι πρωθυπουργός @kmitsotakis μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια».

Από το βίντεο γίνεται σαφές ότι πρόκειται για ενορχηστρωμένη επίθεση από μια ομάδα ανθρώπων που βρίσκονται στη δούλεψη του μεγαλοεφοπλιστή και οι οποίοι θεωρούν ότι μπορούν με τριτοκοσμικούς τραμπουκισμούς να φιμώνουν όποιον κάνει κριτική στους… χορηγούς του «Μωϋσή».

Το ζήτημα χρήζει άμεσης κινητοποίησης από τις αρχές προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες του εκφοβισμού ενός καλλιτέχνη, αλλά και να ξεκαθαριστούν οι υποκινητές της πρωτοφανούς επίθεσης κατά της ελευθερίας της έκφρασης.

koutipandoras.gr