Η σπάνια εξομολόγηση της Άσης Μπήλιου και τα δάκρυα για τη μητέρα της

Σε μια σπάνια συνέντευξη η Άση Μπήλιου άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα».

Η γνωστή αστρολόγος μίλησε για τη ζωή της, για την υιοθεσία της, για τους θετούς γονείς της που έχασε σε πολύ μικρή ηλικία αλλά και για τους βιολογικούς γονείς της με τους οποίους όμως διατηρεί τυπικές σχέσεις.

Η ίδια αποκάλυψε: «Ο μπαμπάς μου έφυγε όταν ήμουν 9 χρονών. Και οι δύο γονείς μου έφυγαν με διαφορά δέκα χρόνων, την ίδια ημέρα. Ήταν πολύ αγαπημένοι. Το λίγο που έζησα και με τους δύο μαζί, ήταν πολύ καθοριστικό τη στιγμή που μεγάλωνα, γιατί είδα τους γονείς μου αγαπημένους και να μου δίνουν αγάπη. Όταν αυτό έχει κάτι δυνατό, σε δυναμώνει και εσένα σαν άνθρωπο. Και νομίζω ότι έτσι βρήκα δύναμη και τα κατάφερα». 

Η υιοθεσία και οι βιολογικοί της γονείς

Όταν η Άση Μπήλιου ρωτήθηκε από την Ελεονώρα Μελέτη αν έμαθε ποτέ τον λόγο που οι βιολογικοί της γονείς την έδωσαν για υιοθεσία, εκείνη είπε: «Δεν ξέρω πολλά πράγματα γιατί δεν έχω μάθει όλο το παρασκήνιο. Δεν με ενδιέφερε κιόλας. Και να μη το μάθαινα, δεν θα άλλαζε κάτι». 

Όσο για τον τρόπο που έμαθε πως ήταν υιοθετημένη, η ίδια περιέγραψε: «Είχα δύο τρέλες, η μία ήταν η μουσική και η άλλη η αστρολογία. Ήμουν πανκ. Τρέλα αλλά ήταν μία πολύ ωραία περίοδος. Η μητέρα μου βλέποντας ένα παιδί στα 15 να έρχεται με ξυρισμένο κεφάλι, λέει «κάτι έχει πάθει αυτή, κάτι έχει μάθει». Εκεί λοιπόν της μπήκε ότι μπορεί εγώ να έχω μάθει ότι είμαι υιοθετημένη και γι’ αυτό αντιδρώ. Και ήρθε και μου το είπε μόνη της. Μου είπε ότι «σε έχουμε υιοθετήσει από τριών ημερών». Ήταν σοκ μεγάλο που κράτησε όμως μία μέρα. Είπα λοιπόν στη μητέρα μου ότι δεν θα ήθελα να είχα μάθει και ότι αλλάζει πολλά πράγματα όλο αυτό αλλά όχι όπως φοβόταν η μαμά μου. Η αγάπη μου μετά έγινε απέραντη για τους γονείς μου. Μολονότι τους έχασα πολύ νωρίς, αυτό με κράτησε δυνατή στα επόμενα χρόνια. Δεν θύμωσα ή τουλάχιστον δεν συνειδητοποιούσα κάποιο θυμό για αυτούς τους ανθρώπους. Ήθελα όμως να μάθω γιατί με έδωσαν. Δεν έψαξα αλλά έψαξαν οι βιολογικοί μου γονείς να με βρουν. Ο λόγος που με έδωσαν ήταν αστείος. Τώρα πια, έχοντας δει τα πράγματα διαφορετικά, από τη μία σαφώς τους έχω συγχωρήσει, τους ευχαριστώ για το DNA μου και τους σκέφτομαι γιατί δίνεις ένα παιδί που το πιθανότερο είναι ότι δεν θα το ξαναδείς. Εκείνοι είναι αναγκασμένοι να με βλέπουν κάθε μέρα. Για μένα, αυτό είναι σκληρό για εκείνους». 

Ο θάνατος της μητέρας της που την έκανε να δακρύσει 

Στη συνέχεια, η Άση Μπήλιου δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές της μητέρας της που έφυγε από τη ζωή από οξεία λευχαιμία.

Τα 27 χρόνια με τον σύντροφό της

«Από τον 3ο μήνα συγκατοικήσαμε. Στο ραδιόφωνο τον γνώρισα. Ήμουν ραδιοφωνική παραγωγός και με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει ποιο τραγούδι έπαιζα εκείνη την ώρα, επειδή του άρεσε πολύ. Μου έκανε πρόταση γάμου, αλλά δεν απάντησα ποτέ» είπε με χιούμορ η αγαπημένη αστρολόγος και πρόσθεσε: «Δεν ήταν ποτέ στα όνειρά μου ο γάμος. Ονειρευόμουν να είχα μια πολύ ωραία σχέση όπως είχαν οι γονείς μου».

Γιατί δεν έκανε παιδί

«Για την μητρότητα έπαιξαν ρόλο οι φοβίες μου. Έπαθα σοκ από την απώλεια των γονιών μου, φοβήθηκα πολύ». 

Το μυστικό για να κρατηθεί μια σχέση 

«Η συνταγή είναι να μην καταπιεστείς ποτέ και να μην καταπιέσεις. Να μη γίνεις δεδομένη ποτέ και να μη γίνει και ο άλλος». 

Πηγή: star.gr