Η συγγραφέας Αγγελική Δαφτσίδου απαντά στον Νίκο Μουτσινά: «Συγνώμη που οι γυναίκες με καρκίνο χαλάμε την αισθητική με την ασχήμια μας»

 

Ο γνωστός τηλεοπτικός παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς στην χθεσινή του εκπομπή στο OPEN TV και σε μια από τις ενότητές του, σχολίασε το στυλ της συγγραφέα Αγγελική Δαφτσίδου η οποία ζει στη Λάρισα.

Η συγγραφέας θυμίζουμε πως παρουσίασε πριν λίγο καιρό το βιβλίο της με τίτλο «Παράθυρο στη ζωή» όπου αναφέρεται στη μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού (βιωματικό) με μια συγκλονιστική πραγματικά γραφή.

Στα σχόλια του Μουτσινά η συγγραφέας απαντά μέσω του λογαριασμού της στο Facebook, προσπαθώντας να εξηγήσει στον ίδιο ότι υπάρχουν… σημεία που του ξέφυγαν κάνοντας τον σχολιασμό του, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Συγνώμη κύριε Μουτσινά που οι γυναίκες με καρκίνο του μαστού τολμάμε να βγαίνουμε δημόσια και να σας χαλάμε την αισθητική με την ασχήμια μας!»

Δείτε τα όσα έγραψε στο «ποστάρισμά» της:

«Σήμερα στο open tv και στην εκπομπή  για την παρέα ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε το ‘στυλ’ μου, τη συγγραφέα με το δύσκολο όνομα, το λάθος κολάν, τα χοντρά μπούτια και το μισό μαλλί. Κάνω αυτό το ποστ για να του υποδείξω και αλλά σημεία που του ξέφυγαν. Πρώτον και κυριότερο είμαι χωρίς το στήθος μου, αφού σαν καρκινοπαθής υποβλήθηκα σε διπλή μαστεκτομή. Πολύ μεγάλο λάθος που του διέφυγε αυτό. Στην τηλεόραση χωρίς βυζια! Αίσχος! Δεύτερον είμαι πρησμένη(σκέφτομαι το σαν φάλαινα, είναι κάτι που μάλλον θα έλεγε ο ίδιος) από τη συνεχιζόμενη ορμονοθεραπεία που κάνω εδώ και χρόνια. Τρίτον εκτός από το μαλλί, έπρεπε να εστιάσει και στα αραιά φρύδια, μιας και δεν ξαναβγήκαν μετά τις χημειοθεραπείες. Και τέλος πάντων πως είναι δυνατόν μια γυναίκα μετά τον καρκίνο του μαστού, με τέτοια χάλια, να κυκλοφορεί στην κοινωνία και να έχει το θράσος να βγαίνει στην τηλεόραση και μιλάει για το βίωμα της που, έγραψε σε βιβλίο, ενώ στην τηλεόραση παίζουν τέτοιες εκπομπές γεμάτες γλαμουρια, ομορφιά, στυλ και πολιτισμό. Συγνώμη κύριε Μουτσινά που οι γυναίκες με καρκίνο του μαστού τολμάμε να βγαίνουμε δημόσια και να σας χαλάμε την αισθητική με την ασχήμια μας!»

volosday.gr